Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 27, 2010

.i know u're reading mine.

dah beberapa hari sy tade kredit.
saya diam.
awak pun diam.
dah bape hari dah.
saya ingat awak ade la nak call ke, msg ke.
tapi x de.

bile sy msg awak thru hp adik.
ckp tuh sume.
awak ckp sy tak paham awak.
awak ngah final.
takkan la 24/7 awak study ?
takkan x de seminit pon nak msg saya.
at least tanya khabar ke.

hurm..
yelah awak sibuk sangat kan ?
agak2 kalo sy mati nanti.
awak tahu thru blog saya.
tu pun tah2 pas sebulan.

maaf la.
kalo sy buat entry neyh.
sbb sy dah x de tempat mengadu.
awak hilang.
bz final kan ?
tak de mase tok saya.
tak pe.
saya paham.
dan akan terus memahami awak.
ikut awak la.
saya tak de kepentingan kat awak.
hanya seorang teman.
hurm ~






































pergh ~
menitik plak tears.

18 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

cool beb cool
aku penah kene camni
huhuh

I n n z said...

sedeyh bhaiiiiiiii T___________T

Hizami Rahim said...

cuba dengar lagu lagu ramlah ram.
lagi sedih.


cheers.
;)

hakimfaridzul said...

relax ek...

biasa la, exam kan??dia akan sedar sebab anda dah cuba memahami die walaupun perit!

chill babe!

miss dilla said...

aku pun slalu kena cmni.
haish.

ஐ Nurul-chan ஐ said...

sabar jep la kak innz :(

mira ellyna said...

kadang2 lelaki memang cmtu. sbr je.

.Cik Nana. said...

berapa hari dah fafa?

I n n z said...

zami : lagu apakah ? tajuk plishh. hehe ;p

hakim : baek ;D thx hakim ;)

dilla : sedih kan3 ?

nurul : sbr la neyh yunk ;p

mira : lelaki ssh nak phm. kn3?

nana : 2 3 4 ary. tah. x kire. sbb saket ati. ;(

FndRocka said...

baik punya merajuk eh..huhu

Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

joegrimjow said...

;)

.Cik Nana. said...

xleh biar camtu la fafa.bahaye! :[

Alynn Notnot said...

fuhh sakit tu. pernah rasa. sabar ye cik innz! be strong, girl!

kembatolo™ said...

eyt..asal entri tocing nie?tak sesuai kot..hehe..

maCy said...

salam,
as we go through life, things dont always go d way we plan, life has only began~

smile, cz it suit u best :)

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. entry emo..

ala inzz.. jangan la riso sangat. selamba saja.. bagi dia masa. mungkin dia pelukan masa untuk berfikir. cool itu sejuk..

kalau inzz merayu cmnapun kat dia, kalau hati orang tak ingin.. dia akan rasa ia suatu yang annoying.

berkasih sayang tak semestinya memerlukan kefahaman antara satu sama lain. kita ni saling melengkapi kelemahan.

cuma sekarang ni kuatkan hati untuk menempuh hari mendatang yang masih jauh lagi untuk dijelajah.. yeah!

I n n z said...

fnd : hehe ;)

abg joe : (:

nana : x pe. sy dah bese dah ;)

alynn : baek =)

kembatolo : x sesuai erk ? x pew2. nt kite wat entry yg sesuai ;)

macy : oke. thx macy ;)

asada : sbb maseh ada sbr, sy begini. kalo tak, dah abeh kene dah. esh3. bhy3. heh ;p

helena's said...

sis dah kene.last2 ilang terus.lagi sedih..hmm