Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 29, 2010

.serangan ke atas YOUTH '10 oleh angkatan blog.

hola !
seharian private blog.
ade yg rindu tak ??
bajet la ko pompuann ~

aku mencari ketenangan.
HAHAHAmpeh !
tade la . semalam jiwa kacau sikit.
skunk da oke.
dah boleh type2 byk2 kat blog shaye.
weee xD

rini aku ke PWTC untuk menjoin YOUTH '10.
bapak penat. saket kaki lagi. haih ~
jauh lerw pulak.
tapi tak pe.
sebab berbaloi2 walaupun tak dpt byk goodies bag.
hehe ;)

aku telah berpakat dengan angkatan tentera blog iaitu akmall, ery,syahid dan shafiq untuk berjumpe di sana.
sesambil melepak dan mengumpat eh berborak2.



tapi malang nya.
ery telah merajuk akibat akmall yg hanya sekejap jeh jumpe dy kat mcD.
aku ade la lame cikit dari ery dpt jumpe akmall.
hehe. sbb aku sampai dulu ;)
len kali datang dengan lebih pantas yerp !
^__^
tapi tak bergamba pongg dengan akmall.
kami agak terkilan di situ.
wuu xD

ini la barisan angkatan blog.
dari kiri -> shafiq , syahid , ery , budak hilang sweather ;(

tetibe aku jadi camera shy.
jadah tah. esh3.
keras jeh bile nak tangkap gamba.
hadoiii ~ i malu .
KAHKAHKAH !

gamba kat atas dicandid oleh shafiq semasa aku ngan ery ngah wat photoshot tuk cover majalah cosmopolitan.
derr, tak caye ?
neyh ha bukti.
haaa xD
x tipu punye.
HAHAHA !

sile percaya la weyhhh.
HAHAHA !

ouhhh kami kipas tanak mati nuffnang.
lalalalaaa ~

takde motip.
saje menggedik.
sbb org youth tuh suh dok depan tuh tangkap gamba banyak2.
hehe ;)
macam artis kan ?

ery takkan dapat tido malam untuk 8 hari berturut lepas dpt bergambar dgn aliff satar.
bapak sporting beliau.
shafiq dapat salam dgn aliff.
esh. jelesh3.
bukan muhrim la pompuan.


ini shafiq bersama ery.
photographer pada hari ini.
maceh shafiq ^__^
pakai dslr derr. dslr kan ?

ade lagi gamba laen.
tapi shafiq upload cikit2.
esok dy upload lagi.
esok curi gamba lagi.
letak dlm blog.
hehe ;)

credit -> fb shafiq dan fb ery. aku mencuri weyhhhh ~~~!! maceh lagi ;)
kesian kaizen sbb tak dapat join.
tak pe, len kali kite semua mesty join event ! baru gempak. kan3 ?
beshhhhh sgt2 !
macehhhh korunkkkk !!~~
meh cipika sipiki cket.
^___^


7 bantah cakap cikgu:

adrina sidek said...

ala la...kceik je ery tu..hehe~

I n n z said...

mmg pong.
kecik jeh xD

Ery Farieha said...

uih
ngumpat aku
hahaha

woii best2.
lepas ni jumpe lg. kite mmg sekepala ah innz!
hehehe

Hizami Rahim said...

wow.
seronok nampak.
haish.
jeles sudah.
haha.
;)

hakimfaridzul said...

seronoknya~

malang sungguh sebab saya dah pulang kampus~

haih~

I n n z said...

ery : ne de ngumpat. ngate jeh. haha ! yew2. nak jumpe lagi. haha ! beshhhh xD

zami : hurm ~ kan, rugi x join. hehe ;p

hakim : yeke ? x pe2. thn dpn ade lagi kott ;D

kaizen shinobi said...

aq baca dari awal macam aq dah agak je akan naik name aq... hahhaha

dang!