Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 23, 2010

.komen dari shahir AF8. edisi TERUJA

eh,tutup mulut tuh.
iye.
benar.
shahir yg menang af8 tuh komen kat blog aku awal pagi tadi.



aku pun terkejut.
aku syak dy bace entry aku yg mengharapkan dia komen blog aku setelah serangan secara tak berapa nak aman dilancarkan oleh peminat2 tegar beliau.
terharu aku beb.
tak sangka dy sanggup mencemar duli mengomen blog aku.
hehe =) terharu2 .

korunk yg peminat tegar shahir,jgn jelez taw.
dah la kelmarin abg zack datang blog aku.
rini artis plak.
peh3.
rejeki3.

















tapi kan ...
first word yg kua dari mulut comel aku.
BANGANG BETUL.
padan muke ko wahai 'so called shahir af8'
HAHAHA !
free2 kene carut ngan aku.




sekali 'shahir AF8' yg komen neyh budak BH.
hampeh.
lempang nak ?
haha !

13 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

hahahahhahahhahahahha


okeh dah cukup gelak... wakakkakaka

Ery Farieha said...

aku dah agak!
hahahahaha~

idhzaty farid said...

ahahahahahahaha!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kikiki..gelak pusing2

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

rejeki eh? org2 lama selalu sebut rezeki ni ngan sebutan rejeki...my abah pon masih cakap perkataan rejeki tu...huhuhu

Shahir AF8 said...

patutlah tadi terbersin. ada sebut nama saya rupanya.. LOL

sayang said...

ayat mencemar duli tu best !! hahahaa

Hafiz Ismi said...

betul ke tu? jeles gile~

I n n z said...

ery : jom pokk dy reramai. haih ~

kaizen : aku bajet ko gelak geguling. haha !

idhzaty : hehe xD

ruhayu : hehe. :D

cik aida : thee ^__^ saje jeh ckp cmtu. xD

shahir again : td ? sy cite mlm td.;D

sayang : yeke ? hehe ;D

hafiz : tipu je lah.

lisa surihani said...

yes!! hahaha

I n n z said...

lisa surihani plak. geged la ko. haha !

kaizen shinobi said...

hahhahahhahahah... tuh r pasal... wakaakka...

tengok nama pompuan lak... hahahha

I n n z said...

tak pe ag dowh.
ritu maya karim en ?