Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 18, 2010

.o b s e s b e b e n o .

pe nak jadi la dengan pompuan neyh ?
tadi tgk kat fb.
ade group baru.
buat group tuh semata-mata untuk bf dorunk.
kejadah ?
obses sangat.
padahal baru sebulan lebih kapel.
aduh ~ tak paham.

pastu ade yg baru break.
pas tuka status jadi single.
post status klise.
erk ?
pe nak jadi tah.

konon pas break tanak kapel la, na hidup sendrik la.
eleh,ngaku je la ko mmg perlukan lelaki dlm hidup.
tak yah nk pepoyo.

aku pun de je bf.
tak de plak nak buat group bagai.
kalo syg seseorg tuh, ta yah nk tunjuk sangat.
kang tak jadi, kau gak yang malu.
hurm ~

bercinta bagai nak rak.
tapi end up ?
kawen ke ???














jangan kawan aku.
babai.

10 bantah cakap cikgu:

bH said...

aku tuka2 status tu jadi kes tak? ape link 'group' tu?

Adam said...

biasa la tu..
semuanya nak facebook.
zaman dulu2 sebelum facebook wujud takde pulak macam tu

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

It still ok what dari yang group "Kami benci orang yang kata pegi club orang jahat".Hohoho.Sudah bodoh tak perlulah menunjuk.

BTW,kau dah ada bf rupanya!

syaari othman said...

hoho. perasaan ..
susah nk dibincangkan..
masing2 da besar.

I n n z said...

bh : esh ~ ade la. cari la sendrik ;D

adam : btl3 ;D

razi : bf ? ade la. esh. ko neyh tak alert lgsg. sedeyh aku T__T

syaari : taw eh ? hehe ;D

Wan Botaq said...

ooooo... ni sure nak masuk peraduan couple dalam facebook tu.. tu pasal dia buat group tu.. alaaaa..

kaizen shinobi said...

cheh~

kapel nak gtau satu dunia lak... nak heboh2... cheh

orang len pon kapel,xde r nak gtau 1 plusuk donia...

ades... dak2 sekrang... ngarut!!!!!!

naz said...

haha.
tanda kita menghargai masa yang ada:)

xRaafikx said...

i like. perempuan tu sengaja nak memperbodohkan diri sendiri kot. :D

I n n z said...

wan : erk ? tah lah ;D

kaizen : kan3 ? poyo jeh. mcm org laen x de kapel lak .

naz : tapi x perlu kot .

raafik : haha. mybe ;D