Meet This Blog In Facebook !

Friday, May 7, 2010

.bersama mat rempit.

tahu tak semalam aku nek 125zr dengan mat rempit.
waaa ~ i loike ;D

oke tak de.
mat rempit tuh adik aku.
kahkahkah !

semalam teman dy g kedai jeh.
dy nak beli pencuci dan cream muke.
ajak aku sbb malu nak beli sendrik.
ceyt ~

minggu neyh aku khatam 8 kali tengok adenan jempit dengan V3.

"because of one rempit, all rempit spoiled !" - adenan jempit @ adnan sempit.
"sia-sia saja masa remaja depa " - bobby @ adnan sempit.
"awat awak bagi sticker kat helmet saya ?" rudy @ V3.
"boleh ka saya kiss awak ?" rudy @V3.

maybe aku agak slow.
al maklum lerw.
aku en malas serba serbi.
aku mmg jrg g wayang.
jauh kott ~
paling dekat kat KLCC.
pe cer ?
esh3.

oke la tade mende nak cite.
ouh. aku harapkan korunk yg singgah blog neyh bg komen kat entry kat bawah neyh oke ;)
entry neyh
tuka2 pendapatan eh pendapat.
hehe ^_^

6 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

ahhha~
;)

Adziim said...

Saya blum tngok V3.
Adnan dah tengok tpi cam biasa..tak puas hati dngan crita melayu.

I n n z said...

hizami =)

adziim : v3 tuh x besh r. mc remp-it jeh ;p last2 jatuh tergolek2.

psychopath said...

sebena nye dye minah rempit an ??

I n n z said...

akmall : eh, ne de la ;p

anyyyhafiz said...

haha..mcm ape je :P