Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 18, 2010

.ini entry serius.

[1] apa guna bertudung tapi baju lengan pendek ?

[2] tak malu ke ketiak hitam pakai baju sleeveless ?

[3] sampai bila tak nak bertudung neyh ? <-- kepada diri sendiri


aku dalam proses mendelete entry yg ade gamba aku.
diulangi.
DELETE ENTRY bukan DELETE GAMBAR.

dalam blog neyh ada banyak gamba aku free hair.
aku kene buang semua before aku pergi.
bukan setakat blog jeh, kat fb jugak.
ms aku da clear kan lame dah.

aku takut aku pergi sebelum semua gamba yg tak tutup aurat neyh sempat didelete.
aku pun dlm proses nak pass on sume details account dekat seseorang.
tah sape la yg bertuah tuh tah. ;p

aku buat sume neyh sbb aku asek terfikir yang bile aku tak de nanti.
kalo semua account maseh wujud,aku still dapat dosa.
cukup la dosa yg ade setakat hidup kat dunia.

aku akan gtaw orang tuh suh dy delete sume account and this blog too.
aku tamo blog neyh maseh wujud.



eh tah la.
ape aku merepek neyh ?
tah.
rini blurr memanjang.
peot kot.
muahahahaha !

9 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

cik innz,
kalau kita dah takde nanti,
semua amalan kita terputus.
diulangi SEMUA.
hehe.
kecuali tiga perkara tu.
;)
btw, zami ucapkan tahniah.
at least innz dah bersedia.
hehe.
;)
good luck!

Raybond said...

jangan seyes sgat..
take ur time.. =)

Raybond said...

jangan seyes sgat..
take ur time.. =)
relax2..

I n n z said...

hizami : thee ^__^ x pe, preparation. hehe ;p

raybond : baek ;D

ASaDa RyutaRo said...

heee =)

klu dh xde kat dunia ni semua hubungan kita kat dunia ni terputus xcept 3 benda. amal jariah, ilmu bermanfaat n anak yg soleh & solehah.

so klu nk buat akaun utk kehidupan akan dtg, boleh la bg ape2 ilmu bermanfaat kat dlm blog. hee =)

Sofia said...

:D thumbs up !

congratz plus bagusla de perasaan bukan setakat pakai tudung je :)

saya pon tak bagus sangat penampilan tp berusaha kearah yg lebih bagus :)


heyy, check this outt !
Nenek, mana boleh buat camtu !

akuseniman said...

alhamdulillah.
bgs2.
istiqamah!
jgn kejap je:)

kaizen shinobi said...

well err... semua amalan baik je terputus kecuali 3 benda...


korang jangan lupa 'dosa MLM style'..

infinity downline... (wahh... leh wat entry nih... uhoh!)

I n n z said...

hehe ;D