Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 18, 2010

.antara gejala orang kurang kasih sayang.

kau anggap jelah aku tak friendly.
aku sombong.
aku garang.
takpe.
asalkan jangan kau mengumpat aku di belakang aku.
jangan mengata di belakang aku.

kalo perlu, jauhi aku.
hurm3..










taw x nape aku post entry banyak2 n meaningless ?
sbb rini aku kurang kasih sayang bhaaaiii ~
F tak mesej seharian sebab exam.
meroyan aku neyh.
huhu =(
sedeyh T_______T
aku harap dy bace blog neyh pastu call aku.
b, org rindu !!!! dengar tak neyh ?
oke, ko dah gile innz.
cene nk dgr ?
mungok.

4 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

dia x dengar la.. dia bca je... hahhaha

I n n z said...

kot dy ade mase nak bace T__T

kasih said...

haha, jiwa kacau?
weh aku nk up satu entry pasal diorang bergaduh bout shahir tu, bleh? kasi panas skit.

kasih said...

jiwa kacau? haha. weh aku nak up satu entry pasal diorang kecoh sal si shahir tu boleh? t aku kredit kan kat blog ko.