Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 6, 2010

.ego seorang lelaki.

kalo dah buat salah,mintak maaf je lah.
pe salahnyer ?
kan mak dah aja dulu.
kalo buat salah, mintak maaf.
tak susah kan ?

tapi aku tak paham dengan sesetengah lelaki yang sangat susah nak minta maaf.
pesen perangai nak menang manjang.
even memang tu salah ko.
aku mmg hangin betul dengan lelaki ceni.

ko bgn lmbt.
ko kate sbb gf tak kejut.
pastu marah-marah gf sbb tak kejut bgn, end up ko bgn lambat.
pastu late to class.
pastu terbwk2 sampai jadi gdh.
sbb ?
ko tanak admit slh sendrik.
hell tak lelaki cmtu ?

ko sgt penting kan ego.
sbb pada ko.
if i said sorry, maruah ko as lelaki akan jatuh.
eh helloooo ~

salah sendiri kan ?
ingt gf ko dok tido sebelah ko ke ?

bila dah gadoh, still tak nak mintak maaf.
gaduh lagi.
nk suh gf yg tak bersalah gak mintak maaf.
mmg sengaja letak kesalahan pada org laen.

asal susah sangat nak mintak maaf ha ?
emo sudah aku .
esh3.































seb bek la bf aku tak cmtu.
kalo tak, mao meketop dunia.
dah la aku neyh panas baran.

8 bantah cakap cikgu:

nazz said...

emmmm agak terase la disitu...huhuh

KaiZeN SHiNoBi said...

cheh~ nasib bek aq baca kat bawah..

hahhaa

abangfaizul said...

ego? ermmmm... lelaki dan ego memang xdapat dipisahkan...

memang dunia ni cmni kot...

enyheartsdiamond said...

teheee.. biasalah.. dyowang dilahirkan cmtu :)

Alynn Notnot said...

penah jumpe laki cmni. member jerla. ego tinggi nak mmpus pdhal orgnye pendek je. asyik ego, bile aku lawan balik dgn ego, tau pulak dye nak bising2 ckp aku ego. tak reti tgk cermin kot?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Oh ada lagi zaman kejut mengejut nie.Lamanya dah tak buat.Hoho.

(Kalau dapat kejutkan dengan ciuman mesti best)

rossoneri said...

xpenah dgr lelaki mintak maaf, serius ckp..belum lagi

Cik Nurul Pinky said...

salam perkenalan..thanks bagi link dekat GB..kita tukar link yer...