Meet This Blog In Facebook !

Sunday, May 23, 2010

.bilangan visitor pada hari ini.

hola !
selamat petang.
panas der rini.
kipas yg gatsby bg ritu sentiasa di tangan.
berjasa der kipas neyh.
HAHAHHA !

oi3.
nak taw tak ?
tadi en aku check analytics kat nuffy.
ce teka bape ?
first tyme ever.
sume gara-gara SHAHIR AF8 tuh.
yg membuatkan vistors naek mendadak.
600++ bhaiii ~
pukul 12 tengah malam tadi aje dah 100++
gile betul.
tah bile lagi aku nak rase traffic ligat ceni en ?

tade dari GB lagi kali neyh.
sbb entry aku dah tak naek kat top ag dah =(
majority dr gugel.

oke fine.
aku mmg JAKUN.
orang laen sehari seriban.
relax jeh.
tade kekepoh.

eh, blog aku en sampah merata.
jadi ini pencapaian membanggakan.
HAHAHA !

hurm ~
tu je nak gtaw.
jumpe lagi di waktu yang sama, hari yang sama pada minguu depan dalam rancangan "JOM KIRA BERAPA BILANGAN VISITOR ANDA HARI INI"
gile. tajuk rancangan panjang bebenor.
bye3 .

10 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

wakakaka.
unik visitor hari ni setakat ni:
300++
tapi kalau visitor pulak:
500++

so, zami ucapkan tahniah kat innz.
kerana hebat.
;)

fikah mus said...

tak sangka betul impak si shahir tu.
hebat gak.

♥Hernee Nazir♥ said...

blog akk yg cokia ni pn rmsi plsk unique visitor ari ahad ni smua gara2 shahir..hehehe

I n n z said...

zami : ramai gak tuh. blog zami kan besttt ;)

fikah : agak la. ;)

hernee : jom3 cite ag psl shahir ;)

Ery Farieha said...

huiyoo
hahaha
aku pnah wat skali entry psl shahir
agak ar, tibe2 rmai search psl die
haha.

kaizen shinobi said...

pehal komen aq tinggal 14? bukan dah lebih ke? T.T

cheh~ blog sifu standard r.... har har har

I n n z said...

ery : shahir da mng, mmg la ramai yg carik =)

kaizen : neyh counter baru neyh. bukan dr awal. tah2 x btl pong. haha

Frodo Baggins said...

wohoooo semua merembes ngan shahir ..


hahahahha


>>___<<

miss hav0c said...

oit kasik la kat aku sket...bg separuhla kat aku

I n n z said...

frodo : ouh2 i tidak. haha

miss : tak boleh. sekali seumo idup je neyh =)