Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, May 26, 2010

.perempuan cantik kegilaan lelaki.

hola !
pompuan cantik = kegilaan lelaki.
sume org pun suke tgk org cntik.

hurm. sesungguhnya manusia itu tak pernah puas dengan apa yang dimiliki.
aku juge begitu.
hehe ;)

aku en pemalas.
mmg malas oke.
kalo facial wash tuh abeh, mmg aku bia jeh ah abeh.
mls nk g kedai.
kalo tak kua uma, mmg aku tak pakai ah pelembap ke, toner ke.
padahal bukan takde.
tapi tu lah.
MALAS.
haih ~

pastu bile jerawat menyerang ibarat spore dilanda todak.
mulut tak benti potpetpotpet.
tapi still tade initiative nak g rawat jerawat tuh.
padahal oxy bukan x de.
tapi tu lah.
MALAS.

pastu bile tgk kwn2 laen sume cecantik, gegojes,meletopz cun nye.
mule la jelesh3.
diri sendiri yang malas.
HAHAHA !

aku pernah once gile mekap.
sehari g kelas tanpa mekap, aku rase mcm alien.
tapi tak lame ponggg.
pastu dah malas nk mekap hatta letak bedak sekali pong.
bile malas, aku pk senang jeh.

"cecantik pong bukan ade yg berkenan."


teruk kan aku ?







6 bantah cakap cikgu:

BudakHitam said...

ko ni tak abes2 dengan isu cantek ni... aku punye 2nd post pasal cantek ni pun pending lagi

fndrocka said...

tiap orang ada sisi cantik yg tersendiri..hanya sedar tak sedar je...bila dah sedar..haaa..barulah memancar-mancar secara semulajadi..iye dok?

Latest Entri : Taktik menewaskan Abdul Rahman dengan sebelah tangan atau sebelah mata (PES)

ஐ Nurul-chan ஐ said...

hahha,suke ayat kak innz yg last tuu.
"cecanti pon bukan ade yg kenan."
setuju2. hehe :P

naz said...

identiti masing2

I n n z said...

bh : L ;p

fnd : iye3 ;D pandaiiii ~~

nurul : hehe ;D

naz : hurm3 (angguk2)

kembatolo™ said...

kalo macam tu,baek tayah beli..sebab malas..haha