Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 24, 2010

.anonymous jahat. edisi SEDIH terkawal

hukhukhuk.. huwaaaaaaaaaa T_______T (dengan juraian air mata di pipi.)
someone mind to lend me your shoulder for me to cry on ?
huwaaaaaaaa T_________T

kenapa anonymous neyh jahat sgt ?
nape mulut macam cabai neyh ?
huwaaaaaaaaaa
T_______T

aku dah disable anon.
HAH ! padan muke korunk.
babin.

dah tak de mOOd dah nal cerita pasal abg zack zukhairi yg masuk blog aku lagi semalam T_T
dah tak mOOd dah nak cite pasal org2 kesayangan hamba yg rajen datang blog aku (mereke2 yg berkaler)


paling aku bengang.
dah x mOOd dah cite pasal visitors yg accidentally masuk blog aku semalam.
dengan visitors cecak 1k dan unique cecah 7rat.




neyh sume gara2 anonymous si peminat tegar shahir.
eh, tikus, aku tak kutuk shahir pong.
emo lebih pahal ?
den tampa, berdama kang !
hish ~
syuhhh3.
p dok bawah ketiak shahir ko tuh.
kipas la ketiak dy tuh.
ta yah nak mememak kat blog aku.
babin betul.

16 bantah cakap cikgu:

amalina sahaja said...

saba je la awk.
anonymous memang berleluasa sekarang ni =.="

helena's said...

hahaha ok lah tu..sis nih 3-4rat jek..cis cis.hahahaa

shahir tu ensem gak lah..boleh lah.haha tp minat tu tade lah.tp lagu dia okgak lah..

haa apa aku merepek?

I n n z said...

anon jht. sedeyh sy T_T

Nurul_HaWa♥ said...

femes giler ko!!!
aku x ske org femes2 nie...
hahahah

I n n z said...

kak hel : ini pun sekali seumo hidup kot..

hawa : sape pemes ? aku pun x suke org pemes2. hahaha !

Hizami Rahim said...

wow.
tahniah.
hehe.
terkejut mendadak naik tu.
keep it up.
;)

I n n z said...

baek3 ;)

fikah © said...

sabar je la.
dugaan berblog, macam ni la rupanya.
tak sama macam kehidupan biasa.

cuba tunuk sket sape si anon tu.
apa yang dikatanya.

sI tEDI said...

anon dtg menguji tahap kesabaran

FiesyaaChacha said...

huuu. saba okayh? :)

KaiZeN SHiNoBi said...

pergh......

gile la weh... har har har


sifu kot? hehehe dari dulu dah taw sape pemenang...

dah menang... amek ko...

trafik mencanak2 naik... wakakkaka

I n n z said...

fikah : nek lemak plak anon2 neyh ouh. tu yg geram tuh.

tedi : btl3.

fiesyaa : baek =)

kaizen : aku tak harap r weyh. haha. ne sangka kot.

KaiZeN SHiNoBi said...

cheh~ ye r tuh... wakakkakkaka

||| PöJìé PööH ||| said...

Aiyooolaaa xde mood tetap nk tayang² ni..
Kasi gua jeles jer!

Love,
PojiePooh Abdullah

I n n z said...

esh. ye r.
kan dy kua pastu msk balik.
haha

I n n z said...

pojie : lempang jeh budak neyh. haha