Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, May 25, 2010

.entry orang separa sedar.

dah pukul 212 pagi.
aku maseh depan pc.
mmg dah ngantok tapi malas nak tido.
salah satu jwpn kepada persoalan hizamirahim.
kenapa blog saya bernama diari budak malas.
hehe ;)

hesh tah la.
tahap kebengangan aku dan adik2 terhdp si cabai celcom neyh melampau2.
sampaikan adik aku yg 18 tahun tuh sek ckp ceni ;

"ko buat ape kat pc tuh? uma kite ade internet ke?"


aku boleh updated blog.
blogwalking cket2,komen2 cket,jerit2 kat shoutbox cket tuh boleh lagi.
tapi yg aku bengang neyh aku tak dpt nk follow blog org.
kotak follower tuh x kua.
cabai sungguh.

aku rase bersalah gile.
aduh3.
cene ni ?
sabar la eh korunk.
nt da oke, aku follow back.

dah 2 hari trafiic menggile.
haha ! mmg la suke tp aku yakin tak lame.
pasni back to normal.
hehe =)

ery,akmall,darina,
adik aku dah setuju nak pinjam duet kat aku.
if tade aral melintang,kite jumpe kat youth '10.
tinggalkan kaizen sensorang.
hehe xD
jgn ngs taw kaizen ;D














b,gud luck exam.
jgn r kaco org buat sementara.
org saket ati lagi.

10 bantah cakap cikgu:

Alynn Notnot said...

takleh tdo jgk :((

.Cik Nana. said...

fafa, sy ade dpt free pass ticket ke youth tu..best ke aktiviti kt situ nnt?hehe.

BudakHitam said...

dekat aku ko tak nak lak cakap nak jump dekat youth10...sedih gua

Ery Farieha said...

haha
aku sayang adik ko
yayyy
kite jumpe
;)

hakimfaridzul said...

guna la maxis!

laju gak berbanding celcom siput tuh!

dulu aku gne celcom, now dah tukar maxis sebab celcom cakap je gah!

internet, haih~

I n n z said...

alynn : slmt pagi ! ;)

nana : x taw la nana. best kowt ;p

bh : alah2. nt kat sane jumpe la eh ;)

ery : haha. baek2 ;D

hakim : i wish i paid the bills. ;p

fikah © said...

kalo kotak follower tak kua, boleh tekan follow kat atas sekali.
kat navigation bar.

I n n z said...

haha !
tak terpk plak.
maceh fikah =)

KaiZeN SHiNoBi said...

ches~ gile kejam..... har har har...

I n n z said...

haha !
tabah ye.
;p