Meet This Blog In Facebook !

Saturday, May 15, 2010

.bilik anak dara.


hola !
selamat malam.
skunk da 1208.

aku tak taw cene nk buat tag kak kujie neyh.
sebab aku kat rumah en.
ngah cuti.
ritu dy de buat program jalan-jalan carik makan dan aku antara pemakannya.
HAHA !
tade2.
sy buat projek jom skodeng umah student pompuan.
aku tersenarai sebab aku yg bg link.
kahkahkah !

aku skunk mmg malas babeng nk kemas bilik.
bak kata adik aku ;
"bilik kau tuh stor !"
hah ! hambek ko.
ko bygkn betapa stor nya bilik aku tuh.
well ~ pemalas kan ?
^__^

actually neyh gamaba sedia ada dlm blog.
kire re publish jeh.
sbb aku skunk kat umah.
bersyurga di rumah.
ne nk caruk gamba bilik ostel.
hOho ;D


ini katil. tak cukup besar untuk aku yg lasak berguling. nape katil pompuan mesty ade bear eh ?

ini meja study tapi lebih kepada meja lagho. haha ! aku mmg ssh nak study. tak taw nape. esh3.


ini rak buku. tapi tade buku. letak benbarang jeh.




itu aje.
dalam locker ta yah tunjuk ah.
kalo bukak tuh,mmg sebeban baju jatuh kat ko.
lalallala ~


sekian melaporkan dari budak malas.
^__^



8 bantah cakap cikgu:

Arief Arf said...

tu kire kemas gile ar tu..
masih tersusun lagi..
belum tengok lagi aku punye..
whahahahahaha

I n n z said...

arief : ini mood tgh rajen neyh ;p kalo idak, tunggang terbalik katil xD

QieFLy si Dolce said...

katil gegurl kena ada teddy bear...sebb teddy tu la tempat korang luahkan perasaan...

I n n z said...

almk.
cene qiefly taw neyh ?
hehe ;D

Kujie said...

hahaha..sebulan dia kemas ...

terimakasih ye...kerana buat tag ni

kak jie update link

I n n z said...

same2 kak jie ^__^

rObin@ayuE said...

hehe...kira ok la tu..xde la malas mane..

kaizen shinobi said...

serabut siall... wakakkaa