Meet This Blog In Facebook !

Friday, May 21, 2010

.jom join Project Alpha Instant Cash Blogging.

aku ingat nak cite sal kedatangan Bunkface ke Seremban esok.
tapi bile moderate komen, kaizen da sesedeyh.
aku tak aja dy pasal project alpha.
hukhuk.
ko tak tanya bhaiii ~
mane la aku taw.
esh3.
sorry2. jangan nenanges.
^___^

meh aku aja cene nak join Project Alpha Instant Cash Blogging.

Bahan-bahan :
Lappy / PC
Internet Connection yang laju.
1 akaun Facebook.
1 akaun Twitter.

Cara-cara :

1. Add FB Project Alpha supaya senang nak taw bile masanya instant cash neyh akan kua. Dia akan kua seminggu 1/2 kali. (kalo tak silap, ini requirement)
2. Bile nampak je update status kat FB Project Alpha tuh tulis pasal instant cash, cepat2 pegi kat page dy --> Project Alpha Instant Cash Blogging. Aku kalo buat mende neyh mmg parkinson weyh. menggeletar tangan sbb kene rebut first 50 entries.

*klik untuk kejelasan terlebih.*

3. Pastu korunk bace la ape requirement yg dy nak. ikut la satu2. aku lemah btl bab tweet2 meyh. tapi demi project alpha,aku rety kan jugak la. semangat waja tak aku ? HAHA !

INGAT taw !
kene wat cepat2.
dy kua kan je status tuh,on the spot kene wat.
time neyh sume tab aku nak bukak.
dgn youtube lagi,twitter lagi, haih ~
time neyh la internet speed memainkan peranan.
sbb sume tab nak kene bukak serentak.

sebab LIMITED NUMBER OF ENTRIES je dy nak.
kadang-kadang 100 yg pertama, kadang 50 yang pertama.

4. Pas dah siap buat entry tuh, submit permalink korunk kat form dalam page Project Alpha Instant Cash Blogging.

PERMALINK = http://innzninety.blogspot.com/2010/04/ini-untuk-blogger-yg-freshie-dan-maseh.html
URL = http://innzninety.blogspot.com/
jangan salah hantar pulak.

ouh ye.
aku rase kene letak badge ngan widget project alpha gak la.
ala, tak pe.
letak jeh.
badge tuh boleh dapat kat FB Project Alpha.
Video widget tuh boleh dapat kat Project Alpha Instant Cash Blogging, pastu pilihlah saiz widget yg dikehendaki.
Cara nak letak video youtube dalam entry.

1. Pegi kat youtube.
2. Klik kat video yang ko nak.
3. Tekan button embedded.
4. Amek link.

Siap !
Selamat berjaya !

6 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

wow.
susah la.
nak spontan.
ahha.
takut salah eja.
;P

cengkerangcipot said...

mekaseh2..
bru tau bnde ni..
hihihi

QieFLy si Dolce said...

seyes ooo aku tak brani lagi nak anta coz nampak je 1st 50entry aku terus koma...hahahha ko ok lagi parkinson aku ni haish....

kaizen shinobi said...

hahhaa.... susah gak tuh cik kak... hahhaha

okeh!!! done!

milimilo said...

aku kalo bab2 berebut ni kompem kalah.lagipon mcm da nak abes je ni.project alpha 3 ade lg x agak2?nak berebut time tulah.rebut dr mula.ceh,muka tamak.haha

I n n z said...

zami : send je dulu. edit2 kendian. hehe xD

cengkerang : maceh3 ^__^

qief : hehe =) parkinson2 pun,gigih gak wat.

kaizen : cube dulu bro xD

mili : ade kot.
tunggu je ah next seasons.