Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 31, 2010

.kesan blog terhadap diri.

arghhh !!
aku dah type panjang2 tadi.
sekali terbackspace.
hilang semua .
huwaaaaaaaaaaaaaa !!!~
T_________T

okeh naseb baek leyh undo balik.
phewww ~~

berinspirasi kan entry Amir Izzat yang bertajuk 'Blog.. Membunuhku'

aku start blogging dari bulan 9 2008.
aku pernah mengalami bende yg same.
eh bukan pernah tapi masih.

mase awal2 dulu aku tak active sgt.
tak taw pape pong.
tak de followers, tade nuffnang macam skunk.

since mac 2009.
tyme tuh aku cuti 4 bulan.
baru abeh foundation.
aku dok umah jeh.
tak buat pape.
eh ade. buat lesen kete tapi bape jam sangat pong.
memang mase byk kat umah.
ngadap tenet.

mase tu lah aku active sket blogging.
mase tuh pakai streamyx lagi.
laju lagi line tenet.
tak macam skunk.

masuk gombak bulan 7.
aku da slow2.
sbb tak de tenet.
lappy pong tade lagi mase tuh.
tambah plak, ayah dah terminate line tenet kat rumah.
grr x(
bile balik mid break.
hari2 aku mintak duet kat ibu.
nak g cc.
nk update blog punye pasal.
and tanda marah sebab ayah terminate tenet T__T

dekat2 nak raya, ayah beli broadband cabai neyh.
pencekik duet pengguna !

pastu, raya haji, ayah beli kan lappy.
sejak tuh, aku register wifi uia.
pastu plak, uia tambah modem.
jadi student boleh melayari tenet dari bilik.
ta yah g mahallah opis lagi.
aku pong syokk la.
asal bangun pagi, bukak blog.
mandi later2 boleh.
HAHAHA !

pendek kata, kalo tade tenet, tak de blog.
mmg menggelupur la aku.
haih ~

korunk pernah lepak dgn bloggers ?
haa ? belum ?
try la.
beshhhh gile.
sbb kite semua sama.!
minat yg serupa.
mmg happening ^__^

tapi aku lepak dgn bloggers yg bese2 jeh.
yg baya-baya aku.
yg tak bape nak dikenali.
^___^

4 bantah cakap cikgu:

adrina sidek said...

agak2 dgn saya nih...bloggers pertama yang awka jumpe ke?? hehe =)

Hizami Rahim said...

wah.
zami start gila blogging awal tahun 2010 iaitu dalam bulan februari.
haha.
fuh.
sampai la skrg.
;)

I n n z said...

kak adrina : yew2. anda yg pertama ;)

zami : wah. maju dgn pesat ye ;)

enjelinajolipit said...

gua lupe bile gua stat blog.

semoga berjaya menjdai pemblog tegar seperti perokok tegar