Meet This Blog In Facebook !

Thursday, May 27, 2010

.mintak permission tuk kentut, amalan terpuji.

"nak kencing" laju jeh qistina lari ke toilet.
"ha? nak kencing. haa akak, g ikut dy" sore ibu.

bukak seluar, masuk toilet.
aku pun sebok nak ikut masuk.


"tak yah. tak yah." qistina tolak aku, tutup pintu.

malu ke ? hehe xD

bile aku msk, tgk dy ngah pulas pili paip.
macam yg salu dy tgk aku buat.
tapi sebenarnya tak yah dah.
sbb ayah da psg kepala yg jenis tekan jeh, kua pancuran hujan eh air.

"eh, ta yah bukak. qistina tekan jeh." aku aja cene nk gune.

setitik air pun tak kua.
heh. mmg dasar tenaga budak 2 tahun.
tak kuat lgsg.
cene nak kawen sok. erk ?
kene la aku gak yg tekan.
bile dah kua air, sonok plak men.
tanak benti.

pas tu trs meluru masuk bilik aku.
sbb aku aja, lps kencing kene lap montot.

"eh, nak tu" tangan tunjuk ke arah kepala gapield.
"amek la" kata aku.

berlari nek tas katil nk amek.

"eh, mane kaki dia?" soal qistina sambil kepala gapield.
"ouh, nak yg kaki kat bilik laen." aku bwk dy ke bilik adik2 aku.

pastu dy nampak gapield berkaki.
trs pergi.
duduk sebelah gapield.
macam takut2 nak amek.
sbb adik aku @ pak ngah dy ade.

"haa.. nak buat ape tuh ?" adik aku bersuara.

qistina diam.

"qistina ckp, pak ngah, qistina nak.." aku aja dy mintak kat pak ngah dy.
"pak ngah, qistina nak." dy ulang pelat2.
"haa amek3." kata adik aku.

dah dapat gapield berkaki.
meluru ke depan.
buat men kete plak.
duduk tas gapield, gerak en pakai kaki.
style tak qistina ?
agak2 penat pakai kaki sendiri.
suh org lain plak tolakkan.
hampeh.

tibe2 qistina diam.
pandang aku.

"nak terkentut" sumpah perlahan suara qistina.
"haa ape qis ?" soal aku. sbb aku tak dgr jelas.
"nak terkentut" ulang qistina.


aku bantai gelak kuat2.
muke dy innocent gile.
mungkin tgh thn kentut sampai aku bg permission, baru nak lepas.

"kentut la qistina oi."

11 bantah cakap cikgu:

cengkerangcipot said...

kahkahkah....
kecik pndai mntk permission ye..
bgus2..
jgn besau2 nnt maen lpas je taw qistina..
hahaha

kembatolo™ said...

mak aih..sopan gilew dak ni..kalah mak sedare dye..hahaha..

sI tEDI said...

ada budak selalu minta nak kentut kat blog aku!

kurenggg sopan!

Alynn Notnot said...

comel betul qistina tu xD

adrina sidek said...

hahaha....sampai macam tu seakli..cube kite yang besar ni macam tu...annoying ke...ha?? =P

I n n z said...

cengkerangsiput : dah besar nt, men lepas jeh. haha

kembatolo : eh, mane taw neyh ;p

si tedi : sape2 ? mcm knl jeh.

alynn : hehe ;p

kak adrina : tah. try la wat. xD

KaiZeN SHiNoBi said...

kentut pun jadi hal...

wakakakkaakaka


sumpah aq tergelak baca nih... har har har

helena's said...

hahaahahah..bagus duh ajar dr kecik camtu..tp kalau dah besar mintak permission camtu agak agak makan penampar lah.ahahaha

Nurul_HaWa♥ said...

comel giler!!
x sabar aku nk ada anak sedara gak...

nnt bleh aku ajar men kentut2 gak!!
hahha..~

KaiZeN SHiNoBi said...

jap2...

header nih yang lawo.... style2... har har har... bile nak join contest aq lak?

hahahhahahaha

I n n z said...

kaizen : jgn kate ko, aku sampai skunk, kalo teringat, gelak geguling. haha !

kak hel : agak la ;D

hawa : eh, tu bukan aku ajar.

kaizen again : bukan aku yg wat. hehe ;D