Meet This Blog In Facebook !

Monday, May 24, 2010

.Mentor 4, go ILA go !

hola !
bace tajuk pun taw kan yg aku support ILA.
i like her =)
bukan sbb dy bertudung.
tapi tah.
bagi aku dy talented.

AF8 dah abeh.
tapi aku tak layan pong.
jadah ? huahuahuahua .

tapi aku tengok mentor 4.
aku suke ILA.
go ILA go !
Nani pun suke sbb nani comel jek muke dy =)

ILA dgn ADI siblings kan ?
aku baru perasan yg dorunk ber2 neyh sangat beruntung.
sbb mentor dorunk, JOE dgn DAYANG, sangat baek.
kan3 ?

malam tadi ILA menang.
suke3 =)
congrat ILA ^__^

personally talk.
aku tak puas hati dengan suara SHAQ.
malam tadi, dy nyanyi lagu salim kan ?
sebijik derr sore.
tapi kalo dy nyanyi lagu laen, sumpah x kua sore.
sore dy macam tak best la.
kesian plak aku tgk dy macam kene menjerit sepuas hati bile nak nyanyi.
pape pun, gudluck tok SHAQ gak.

harap tade sape yg nak jadi jahat macam anon lagi.
eh lupe, da disable anon.
hehe. pdn muke. bwekkkk ;p



hope ILA boleh g final.
gud luck ILA !

.........................




Nama Penuh : Ila Damiaa bt Johar
Nama Panggilan : Ila
Warganegara : Malaysia
Bangsa / Agama : Melayu / Islam
Umur : 21
Mentor : Joe Flizzow
...........


16 bantah cakap cikgu:

Alynn Notnot said...

nyampah gak dgn anon. ade je cara nak cari pasal kan. bencikkkk tol =.="

go ila goooo!
apsal tetiba aku yg eksaited! ;P

kasih said...

aa...suka ila. tak suka shahir. ;p

I n n z said...

same3 ;)

naz said...

joe rileks jer ttak macam mentor lain mentol

Hizami Rahim said...

yes~~~
sokong ila jugak~~~
;)

I n n z said...

zami : sep3 ;D

naz : btl3. tade pun push2 protege dy en ?

fikah © said...

joe sangat kool
dorang boleh balas2 twitter lagi masa seblom perform.

Anne Boleyn said...

eh betol ke ila ngan adi tu siblings? baru tawu kot..btw, sore diorang b'2 je kot yang paling sedap mentor kali ni. shaq pulak rs nye mmg sore die mcm tu lah..serak2. bukan nye sakit yg mcm mas idayu ckp tu. tp x tau lah kn. tengok kat iklan mentor sama je sore dye..mmg serak2..x bape nak kua.

I n n z said...

fikah : ye ? joe mmg cool abeh r. sempoi jeh ;p

anne : aah siblings =) tu la. sore dy mmg serak kot. mmg takat tu jeh sore shaq rasenye ;)

KaiZeN SHiNoBi said...

nih confirm menang nih...

kalau sifu dah wat post...

perghh!!!

I n n z said...

byk la ko.
ingt aku peramal masa depan ke ?
haha

kembatolo™ said...

tak kenal sape2 pon..ila ke, adi ke, shaq ke..hahaha..kenal kembatolo jek..haha

I n n z said...

erk ?
oke.
tak pe ;p

Nurul_HaWa♥ said...

ila menang ea????
wah....aku pun ske die!!!!
sbb aku ase sore die cam sore aku...hahah

I n n z said...

hek ?
;p

aliesha kirana said...

suka ila jugak!!!! sore sgt best..xmcm shaq..sore sebijik salim...sore mohd yg duet ngan die tu lg sedap.hohohoho~~~