Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, April 20, 2010

.buffered,metered,campaigns earnings dari nuff.

ramai plak yang tanye sal buffered earnings neyh,
aku share pe yg aku taw je lah eyh.

1. nape tak pernah dpt buffered earnings pun.
-status korunk. pasti kan korunk berstatus gliteratti. ini tahap paling selamat. aku tak taw la dy ade effect buffered ke tak, tapi seelok nyer, bia la status tuh gliterrati. byk privileges. gliterrati neyh korunk akan dapat bile korunk tak serve ads lain selain nuffnang. tapi,ritu aku bace kat blog sape tah, kate hanya adverlets dan innity jeh yg akan jejas glitterati korunk.
-kaizen kate, kalo dah 2 bulan sign up nuff, baru leyh dpt buff, tah la. aku tak sure plak. korunk tunggu je lah. ade tuh. cume nuff blm nk bg. aku pun dulu, lame jeh tunggu. sabar k =)

2.buffered ni ape eyh ?
-buff neyh earnings yg kire per click. kirenye, per click ade harge tertentu macam RM0.35 ke,RM 1.95 ke. semakin lame buff neyh running kat blog korunk, semakin naik harge dy. korunk akan teruja.! hehe =)

3.metered earnings.
-buff yg da tamat running kat blog korunk. bila buff da msk metered, duet dr buff stop. itu la final earnings korunk dr buff yg running kat blog korunk tuh =)

4.campaigns earnings.
-klik la sejuta kali pun,dy tetap harga itu. bese kalo campaigns ni tak lame running dalam blog korunk.



nie jeh yang aku tahu.
kalo ade salah, aku mintak mahap.
aku bukan org nuff pun.
aku cume disponsor jeh.
^__^
somoga ia membantu anda =)
selamat berblog !

8 bantah cakap cikgu:

Sylarius said...

Glitterati tu hapa?

Rashid said...

ermm ituke? ehhehe..

I n n z said...

itu je lah =)

fAjRInA said...

oooo..camtue...baru paham...sebelum nie taktau langsung pasal nie..hehe...thanks for the info yaa

YobSumo said...

kau ni femes jugak ni....

sape blogger femes yg rajin buang bubuh link tu?

I n n z said...

esh, ne de pemes.
blogger bwhn ag neyh.

hurm..
ade laa =)

yo87 said...

er, tq. hehe

kazirinkato said...

cam na nak dapatkan status Glitterati balik sebab dah letak 2 iklan...hee...