Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 8, 2010

.kontez untuk blogger dari wave X.

yeah !
pas mencarut-carut mengeluh dlm entry kat bawah sal kontez.
aku berminat nak join kontez dr wave X.
HAHAHA !

aku tak hipokrit eh.
wave X pun tak suh ltk banner kat side bar.
ltk dlm entry jeh.
^__^

korunk pun berminat ?
tade hal der.
lu klik je kat banner tuh.
nanti sampai la ke blog wave X.
tak pun lu klik kat link neyh --> kontez wave X


senang kan ?
tak susah pun.
sebab tuh aku join !

untuk orang-orang yg nak msk kontez tapi tak suke syarat merepek.
boleh la join kontez-kontez yang aku join.
aku letak kontez wave X ni kat atas.
sekali join dgn kontez-kontez lain.
oke ?








a d i o s a !

2 bantah cakap cikgu:

Nurul_HaWa♥ said...

lorh..letak banner jeke???
senang giler...

I n n z said...

senang kan ?
pe ag ?
juin ah !
;)