Meet This Blog In Facebook !

Sunday, April 18, 2010

.penangan event semalam.

dalam uma, aku jeh blogger.
adik-adik taw aku men blog.
and ade sorang dah wat blog.
tapi x pernah bukak.
sekadar reg sbb jelesh aku ade blog.
HAHA !

sampai jeh uma semalam.
terus aku show off segala yg aku dapat and bakal dapat kat adik2,ibu ayah aku.
hOhO.
esaited gle.
cite pung pang pung pang sekali kene lempang.

adik2 aku macam teruja dengar aku cite sal duet nuff aku la.
event semalam meletup gilosh sampai terbakar TS.


dan nak tahu rini ?
one of my bro siad ;
"esh, aku nak wat blog gak la."
haa ? motip ko wat blog ?
salah aku ke cite sume tuh ?












maseh mood gatsby.
aku da sembur deodorant perfume spray kat 1 bilik aku macam amoi2 sexy wat kat aku semalam.
sumpah amoi sembur tuh sexy gile. !
sape setuju ?

17 bantah cakap cikgu:

Sky0ne said...

saya setuju!! hahah

budakhitam said...

kalau diorang buat blog agak2 ngetop tak? wakaka

I n n z said...

skyone : saya juge. =)

bh : tak. aku kompom. dorunk tuh maleh.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hurm.ada gmbr? i mean gmbr amoi tue.bukan adik kau.hahaha

hakimfaridzul said...

saye juga setuju!!!
huhuhu
wink2!!!

I n n z said...

zi : heh. aku pun tamo ltk gmbr adik aku. ko g jeh blog kapten. kat c2 ade. aku ingt nk kopi, maleh ler.

hakim : terbaek punye sexy ! =)

Ery Farieha said...

seksi x agak2!
kt pc fair pn org ckp model cina seksi gila.
dorg ni jual pmpn ke ape ahh?
Y___Y

I n n z said...

tah lah.
kot nk promote pun, agak2 ler.
sexy abeh kot.
sua panjang x sampai sejengkal ouh.
esh3

Kapten said...

dah salah niat adik ko tu
haha

I n n z said...

tu la pasal.
esh3

QieFLy si Dolce said...

ysssss sngt seksi amoi2 kat TS tu hehehhe.....

takpela klu adik kamu nak wat blog sure hevoq....

I n n z said...

tanak3.
nt sebok tanya itu ini =D

Aidi-Safuan said...

sexy ke? anda pon sexy gak time tuh. :p

KaiZeN SHiNoBi said...

oi3...

hahhaa


duet x masuk ag... wakakka

I n n z said...

aidi : eh, bile plak sy sexy. haha ;D

kaizen : esok beb. dy kate esok. sabar2 ;)

Anne Boleyn said...

sokong!! diorang mmg sexy abes..cantik2 lak tu. huishh~ adeyh~ :)innz, baru pasan hana lepas baca blogke or, masa tu mmg da cam? hehe

I n n z said...

pas bace blog hana
hehe =)