Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 21, 2010

.cubaan untuk kurus.

hola !
pe kaba malam nie ?
hidung aku da tersumbat sbb selsema sbb bersin-bersin.
nape tah.

background sudaaa bertukar !
aku nk buang widget project alpha sebenarnya.
sbb aku rase dy wat buat blog aku jadi berat.
sekali terbuang code background.
hambek ko !
meroyan aku p cari background baru cepat2.
HAHA !

ouh.
tersasar dari tajuk pulak.
hari-hari aku bangun pagi, mesti niat dalam hati.
rini tanak makan nasi.
nak makan epal jeh.
stok epal kat umah aku tak pernah putus.
i loike =)
sbb aku pernah dengar dalam radio.
ade org tuh hilang 5 kg dalam seminggu hanya dengan makan epal sahaja.
epal pun sedap ape.
tak de la lapa sangat kot.
kenyang jeh makan.
yang penting tak yah makan nasi.
nasi penyumbang terbesar kegemukkan.
hehe =)

tapi.
asal bangun jeh.
bfast da sedap.
nasi lemak bhaii ~
mane boleh tolak.
aku gile nasi lemak oke.
sedapp kot.
hoho.
pe lagi, terus makan.
batal terus niat nk kurus hari tuh.

lunch plak.
ibu masak sedap-sedap.
ne boleh lepas.
kang kempunan susah plak.
cet.
ya allah.
bila aku nk diet neyh.
asek makan jeh.
esh3.

cume malam jeh aku jarang makan.
sebab malas masak.
ibu da jarang masak dinner sejak aku cuti.
kalo aku tak masak, makna nya, adik-adik aku pun tak makan.
HAHA !
kejam tak aku ?
muahahaha !

tak pun, dorunk masak sendiri.
dorunk boleh jeh berdikari.
cume malas.
macam aku.
HAHA !

otomatik, hasrat nk kurus musnah.
haih ~










abang pojie, thx sebab mention name innz dalam entry.
innz ingat abang lupe yg innz tegur abg ritu .
^__^

p/s : sorry la eh, ta leyh nk pomen2 kat blog korunk. bb aku da excedd limit. tu yg lembap macam haram tuh. 1 tab je boleh bkk. haih ~

6 bantah cakap cikgu:

KaiZeN SHiNoBi said...

cheh~

nak kurus cik kak?

senang je... minum air je selame sebulan..

confirm ko kurus...

hohohohoo

TiKa LEh said...

beli jusmate5..heheh

I n n z said...

kaizen : gilo ko apo ? nt tak cukup zat. aneroksia aku. muahahah !

tika leh : duet nan ado =(

hakimfaridzul said...

wah!!!
nak kurus!!!
exercise lebey sikit la...
agagaga
gud luck!

sebelas said...

selamat berkurus erk :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

sekamar rindu said...

salam....


setiap pagi jogging...3km..pasti kurus..