Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, April 6, 2010

.cara-cara tuk jadi kaya dengan mudah.

hOla !
selamat pagi semua ;)
puas aku pk nk wat entry ape.
esh3.

kali ni bg tips cene nk kaya dengan mudah.
tak susah dan mudah dipraktikkan.



tengok, aku da dapat SE yg half touch screen dgn camera 5MP.
cyber siot ag kot.
dengan Nokia E72.
dengan patung PPG.
hikhik ;)

tak cukup dgn tuh.
lappy vaio senang-senang jek dapat.
dell tuh aku punye.
vaio 2 harga dy dekat 3 kali ganda dell aku.
huhu ;)

hebat tak aku ?
hurm..
tu la len kali menuntut ilmu dengan aku taw.
byk tips berguna akan aku perturun kan.










ouh belum gtaw cene aku dpt sume tu en ?
aku dapat dengan
.
.
.
.
.
.
.
seret cursor ke link ni. tengok ape yg ditulis kat bawah.
yang dicaps lock kan.







k la.
tu je nak share :)



6 bantah cakap cikgu:

Mr Rulez said...

tak leyh bukak pun..baru ingat nak angkat mini cooper..hehe
kasi link len plak..nk kaya jugak..;)

Nurul_HaWa♥ said...

ko dpt free ke phone tue weyh??

Nurul_HaWa♥ said...

ngek ngok la lu der....!!!
tertipu gua..
cis!!~

I n n z said...

mr rulez : link mmg ta leyh bkk. cube tgk ape yg tertulis kat link tu ;p

hawa : haha ! best kan ? hehe ;p

e~car182 said...

terbaek!!haha..
da excited da td,,=p

Encik Mimpi said...

haha en mimpi pon tertipu hiii