Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 28, 2010

.terima kelebihan dan kekurangan pasangan anda sebagai sesuatu yang unik.

sumber inspirasi : hakimfaridzul =)


penat saya aja dia jadi romantik.
tapi dia susah nak ikut.
dan tak pernah romantik.

malam ni saya bgtaw.
esok dy buat.
pastu-pastu dah tak buat dah.

saya kuat merajok.
sikit-sikit merajok.
tapi dy selalu pujuk dengan cakap,
"ala ala. jangan la majok. org syg b la"

dia tak pernah cite pasal saya kat blog dia.
sikit pun tak.
selit-selit pun tade.
saya jeh yg banyak cite sal dia.
kadang-kadang terasa macam tak de nilai kat mata dia.
tapi saya paham,dia bukan saya.
takkan la nak sama kan ?

dia risau kalau kawan dia tahu yang dia dengan saya.
seboleh-boleh nak secret dengan kawan dia pasal saya.
tapi saya telah membongkar kan segalanya.
hehe =)
sorry b.


itu la boyfriend saya.
yang comel.
walaupun bukan seperti yang saya impikan.
tapi saya sayang dia.
































oke.
aku geli.
geli geli mat.
aku ke yg taip neyh ?
kahkahkah !

6 bantah cakap cikgu:

aken_surf said...

bagus2...cmni lh...semoga berbahagia slamanye

nabilah_2908 said...

hehhe..cute jer... :)

slm kenal dari nabilah.. ;)

helena's said...

siapa nih!nak tauuuuuuuuuuuu

hakimfaridzul said...

ahahahaha...
tajuk tu cam kenal pun ada..
hurm~
agagagaga

I n n z said...

aah hakim. mmg cuti ayat kamu pun =)
jahat kan saya .

hakimfaridzul said...

tak jahat pun!
kamu nakal sebab tak letak pun link saye!!wahahahaha