Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, April 6, 2010

.hurmm.

kecoh sana sini ckp psl rafiqin darwisy.
menurut yang aku bace bdk nie baru 14 thn.
alahaiii ~ budak lagi kot.
fikiran tak matang.

mmg la dy buat salah.
tapi jangan la kondem dy kaw-kaw.
dy kecik lagi.
ni ade yg dah libatkan parent dy.
parent dy tak slh kot.
korunk ni.

jangan la samakan rafiqin dengan adukataruna/pelajar aswara tuh.
kesian dy aku tengok.
aku try letak rafiqin as adik aku.
budak-budak kalo tak suke, mmg ckp x suke.
diorang jujur.

budak-budak sekarang bukan mcm kite dulu.
korunk tengok muke rafiqin tuh pun taw yg dy sgt tak matang.

sumpah aku kesian kat dy.
kan dy dah mintak maaf.
maaf kan je la.

ade yg da wat laporan polis kan ?
















tah la.
kadang-kadang aku rasa sape yg kondem tuh sangat tak matang.
suppose nasihat bukan kondem dengan mencarut,mengutuk dan mencaci parent dy.
cube kalo family korunk yg kene kutuk,carut,caci mcm tu.
ape rasa ?

pk la sendiri.

4 bantah cakap cikgu:

Anne Boleyn said...

SETUJU!!!! dia budak2 lg kot.

I n n z said...

btl3 .

nursarah said...

masalahnya,ada dah org tegur dia baik2 kat FB tuh, tapi makin dia melawan, malah makin cakap mengarut bahwa dia malaikat ke hapa. itu kan ke namanya tak makan nasihat. budak zaman skang mmg camni. kepala besar. PANGG kan aje bagus!

I n n z said...

ntah.
itu pandangan saya.
kite yg dah besar, act like an adult.
bdk2 mmg cmtu ;)