Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 5, 2010

.ini untuk blogger yg freshie dan maseh suci.


kat GB tuh ramai blogger baru.
aku sure sgt.
sbb ade yg takde follower pun lagi.
ade yg baru first entry.

kite yg senior neyh (ceh.jadah.senior la sgt)
kite yg senior neyh nak la knl2 ngan junior2 neyh.
ade yg blog dy suci bersih ag.
dy x gegodek pun setting ke pe sume.

aku jarang tinggal jejak kat shout box.
aku mmg jenis terus komen.
and ade la yg ade word verification.
yang tak pop up comment.
ini untuk kesenangan blogger laen gak k.
org x suke sgt word verification neyh.

jadi, mari aku aja cene nk wat pop up n hilang kan word verification k.
sharing is caring ;)


1. klik kat setting
2. pastu klik comment
yang kaler purple tuh untuk org yg x suke kalo ade anon yg dok kekomen n3 dorunk.
sbb usually anon neyh kata-kata pedas ;D

3.ni tuk pop up comment.

4. ni tuk word verification.

aku siap wat star ag.
sbb aku mmg tak suke word verification.

harap-harap ini membantu anda yg masih baru dlm dunia blog.
selamat berblog ye ;)



7 bantah cakap cikgu:

KaiZeN SHiNoBi said...

miahaha.... baiklah kak senior...

adik junior dah wat..

hehe

I n n z said...

ceh.
ko ag tua dr aku kowttt
haha

cik kina ツ said...

kaka senior tengs !
saye suda buat.

tp kan , ta buley komen laa.
knpe ea ?

velvetviola said...

thanx for d info~

I n n z said...

kina : thee ^__^ ;)

velvet : same3 :D

Syed Fauzi said...

full page and Embedded below post tu macam mana?

petite_girlz07 said...

wow...mkch yer...sgt berguna....