Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, April 6, 2010

.saya jumpe abang zack zuhairi.

.
.
kat facebook.
HAHA !

kalo aku la jumpe abg zack yg kahchak lagi femes amos neyh.
mmg aku canang seantero donia.
hehe ;)
zack zuhairi kowttttt.
oke. stop it innz !

sebenar nye.
aku baru taw yang abg zack ini orang seremban.
tu pun kalo x silap la.
sbb dlm blog dy,byk ckp sal seremban.
so aku assume dy org seremban.
;)

pergh ckp lu..
wa terlompat2 ayu bila dpt taw abg zack org somban.
HAHA !

aku pun dengan tanpa rase segan silu bagan.
pegi fb dy,komen !

*klik untuk pengembangan gambar*

dulu aku buat kat abg joe.
HAHA !
pedulik hape aku.
aku mmg tak de rase malu punye.
kalo nak approach, wat betul-betul.
lu segan bagan.
tak dapat ape weyh.
ikut cara aku.
kan membuahkan hasil yang di harapkan.
^__^

tengok-tengok album gamba abg zack.
tibe-tibe jumpe gamba beruang comel.

*ini gamba aku lukis*

terus nyanyi-nyanyi.

bulat kecil,bulat kecil.
bulat yang besar.
sayang papa sayang mama.
selamat malam.
enam kali enam, tiga puluh enam.
gedebak gedebuk, anak beruang.












selamat ulang bulan yang ke-3.

8 bantah cakap cikgu:

Nurul_HaWa♥ said...

sape mamat tue??
lu stalker gak ea...??
haha...

enjelinajolipit said...

angau!!!

I n n z said...

hawa : blogger laa ;p

bini pit : ne de oit.

Anne Boleyn said...

lerrr..kamoo orang seremban jugak ke?? haha sama lah kita~ btw, i miss him . miss to read his new entry. hehe

I n n z said...

ouh yeke ?
haha !
sep2 ;)

sume org rindu dy eh entry dy. hehe ;)
abg zack kate beliau busy.
nt kite tunggu yew ;)

adrina sidek said...

yup2, zack mmg orang seremban...
tak silap die duk bukit chedang ke, sikamat..hahaha..lupe plak..dah lama tak borak dgn die dah =)

I n n z said...

woot3.
sikamat ?
dkt ah tu.
haha !

StarPrincess said...

n3 zack sempoi & best! ^_^