Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 29, 2010

.penasihat bebas blog, tudung dan aku.

aku tak rasa kebebasan dalam berblog.
dari dulu lagi.
beblog dalam ketakutan.
sebab ape ?

sebab PENASIHAT BEBAS BLOG.
aku dah agak dah.
mesty ade yang akan nasihat aku punye.
btw, thx pada pelawat2 yang selama ini datang menerjah blog dan menasihati saya.
tapi saya rasa nak nangis.
saya memang jenis sensitip bila kene marah =(
maaf.

kalo ada orang perasan.
aku ada sediakan space tuk badge facebook.
tapi aku da buang badge tuh sebab aku kena NASIHAT .

aku jenis on off pakai tudung punye manusia.
take note eh.
gamba profile kat blog pakai tudung.
gamba profile kat fb tak pakai tudung.
ade skali aku punye header letak gamba aku pakai tudung.
pastu kene nasihat.
"kat header pakai tudung,badge fb tak pakai tudung, apa nak jadi neyh ?"
esok tuh mmg otomatik aku tuka header,buang badge fb.
sbb tuh header aku comel gitu dan badge fb aku lenyap selamanya.
nak add fb aku, pepandai la ko carik.
TERASA BHAII ~~
aku tak kaco hidup dy.
tah dr mane dy landing, tibe2 ceramah kat aku.
hush ! sedeyh T___T

bukan sekali aku kene ceramah sbb tudung neyh.
bukan aku neyh jahil sangat tak taw yg tak pakai tudung tuh dosa.
dah aku degil, nak buat macam mana ?
kalo tak nak dosa, tak yah masuk blog aku.
aku tak jemput pun ko datang blog aku,pastu wat aku sedeyh.
ko tak rase lagi berdosa ke kat situ ?

aku harap dah tak de lagi penasihat bebas yg akan wat aku ceni.
aku pakai tudung atau tak.
itu hak aku.

nape mesti aku yg kau nak ceramah ?
kenapa tak pompuan yg berpakaian seksi menampakkan segala yang kau ceramah.?
kenapa tak gay dan lesbian yang menentang hukum Allah dan dilaknat itu yg kau ceramah ?
ke kau nak aku bg ko link blog dorunk ?
aku hanya tak pakai tudung.
tapi aku tak pakai baju kain tak cukup.

aku tak pernah pergi blog orang dan ceramah itu ini.
itu hak dorunk.
suke ati la nak buat ape.
nak jadi gay ke lesbian ke nyah ke.
selagi dorunk tak kaco hidup aku, its fine with me.
aku harap penasihat bebas neyh pun berprinsip seperti aku.
MYOB !


















kan dah marah.
ade sesape lagi nak ceramah kat aku ?
aku ngah tadah telinga neyh.
hesh !

7 bantah cakap cikgu:

nabilah_2908 said...

alahai..kesian dia..

lepas ni...if ada lagi penasihat2 ni..ignore jer la..kalau tak suka..

kita tak boleh sngt nk ikut ckp org..;)

cengkerangcipot said...

wooooo..
ape la mslh si pnceramah bebas tu kn..
ape laa..
sbr je la eh awk..
cool2..

Salina said...

bersabar jela ye eh.
bt bodo je dgn org2 cmtu
mmg niat org tu nk tgur, tp tgur un agk2la.brhemahla sikit.hurmm

KaiZeN SHiNoBi said...

sabo je la...

nak menegur biar berpada..

menegur biar ilmu penuh di dada..

jangan men sembur sahaja,

nanti buruk padahnya...

hakimfaridzul said...

biase la tu.
kalau teguran tu memberi kan sumting yang bagus.
ambil la ia untuk berubah!
terima anda seadanya la!
ahahahah
erk!
wakakakaka

I n n z said...

nabilah : wat bdh, pastu org laen plak dtg. aish ~

cengkerang : dy berniat baek uh ;)

salina : tego tak kene cara en ;p

kaizen : sabo lerw neyh ;p

hakim : baek =)

Pipi Muncet said...

kesian awak kan. Kita berjalan dan orang menilai. Itu biasa.
awak manis bertudung.