Meet This Blog In Facebook !

Saturday, April 17, 2010

.Gatsby Deodorant Street Fair - Part 1.

ade tak korunk nampak budak selekeh neyh?
pakai tudung putih,bawak beg skola kaler biru.
ke hulu ke hilir dengan sorang mamat tinggi.
kadang-kadang dgn mamat pakai cap.
terpekik terlolong kat wall climbing ke hape name nye sbb kwn dy nk panjat tak lepas?
hehe =)

ini beg yang dipikul ke hulu ke hilir.
dah macam minah kilang aku rase.
sbb pakai kasut tak kene.
HAHAHA !

hasil dari game tak seberapa yg aku maen.
pack gile org.
500++ bloggers kottttt.
penat plak tuh.
aku teman kwn2 maen jeh =)

depan yg pegang kipas tuh.
aku syak encikdude.
lame aku tenung dy.
sbb nak cam org punye pasal.
HAHA !



Jap ag aku cite laen plak.
sabaq naaa =)


7 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

wah
rajen nak berpart2
ngeee
org 1 part je :D

KaiZeN SHiNoBi said...

ntah... hahhaa

poyo je..

hahaha dah r dapat redeem ckit jek... wakakakkaka

I n n z said...

ery :takpe2.
bukan selalu =)

kaizen : mls aku nk men. haha

dude said...

yeke tu encikdude?
apesal gua rasa macam dia gemuk sgt.

p/s: apesal tak tegur!!cis.

I n n z said...

gua segan.
gua bkn knl lu sgt.
wat nyer slh org, malu gua der.
HAHA !

syahirul said...

owh rasa mcm ada nampak.. hehehe

I n n z said...

ouh.
tolog lah kate yg anda tak nampak saya.
huhu =p