Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 5, 2010

.saya tak faham.

kenapa semua org syg dia ?
apa yang best kat dia ?
blog dy tak de gempak sangat.

entry dia sek sedih-sedih jek.
tak pernah tak sedih.
aku pelik la.

aku nak bace pun tak de mOOd.
sume org ckp psl dia.
siap pomot-pomot kat aku suh follow blog dia la.
ape la.

tapi aku tak berkenan langsung.
dia mmg tak best.
oke.






















aku mmg seorang yang jujur.

8 bantah cakap cikgu:

mira ellyna said...

wahhh gitu,
aku tak penah promote pon..
bukan aku kn y promote hehe

Nurul_HaWa♥ said...

nak ckp sampai puas...



nak cakap smpi puas...

wei, sape yg ko maksudkn tue??
nk bce gak blog die..
best sgt ke??

Nurul_HaWa♥ said...

nak ckp sampai puas...



nak cakap smpi puas...

wei, sape yg ko maksudkn tue??
nk bce gak blog die..
best sgt ke??

Nurul_HaWa♥ said...

nak ckp sampai puas...



nak cakap smpi puas...

wei, sape yg ko maksudkn tue??
nk bce gak blog die..
best sgt ke??

fitri oh fitri said...

sape? xknl pon?!






http://fitridzulkifli.blogspot.com

I n n z said...

haha !
bukan anda ;)

Alynn Notnot said...

hahaha. gua pun tak suka kalo entri asyek sedih je. cheh.

I n n z said...

hawa : esh ne leyh gtaw. ;p tp yg pasti dy glamer dgn entry2 dy yg sedih tuh.

fitri : sy pun x knl dy gak ;p

alynn : btl3 ;D