Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 29, 2010

.tadaaaaaa, ini la boyfriend saya.



psstt dy blogger.
sape dapat jumpe blog dy mmg terbaek ah !

bukan sesi nk menayang bf ke hape eh.
aku cite sal cite di facebook.


bibir dy merah kan ?
i suke juge salina.
hikhik .
kompom malam neyh kene.
encik bf mmg ari2 jenguk blog saya.

aku msg la F gtaw yg ade org kate bbr dy merah,mesty tak smoke.
pastu dy cakap mmg dy tak smoke pun.
aku tak caye.
cucuk2 ag.
pastu baru nk ngaku.
kekadang ade gak tersmoke.
ade ke patut ke TERSMOKE ?
esh3.








b, kite syg b ouh.
kite tamo jadi janda awal ouh.
nanti anak-anak sape nak jage.
kite tanak jage sorang-sorang.
^__^







11 bantah cakap cikgu:

FarhanaDr said...

Huh?????? Korang dua kapel??? Seriously??? Ooooooo.. Tak story ponnnn ek F aritu jumpe "akak".. Hahaha.. ;p

naz said...

cecece manja nya :)

I n n z said...

kak farhan : dy mane nak cite kot. tgk la kat blog. sikit pun x mention name kite =(

naz : esh3. malu2 ;)

Pipi Muncet said...

wah. boipren saya nama AF
tapi bf awak comel lagi.

.Cik Nana. said...

wahwah.
:)
fafa.
smoge berbahagia..

KaiZeN SHiNoBi said...

mak ai... macam girl je leh komen ahaks..

no comment.. ngee~

Nisaeciz said...

haha. suwiittt bagai! ;D



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Maya! Kenapa nak Dani jugakk??

cik EPAL said...

ehem ehem ehem. :)

helena's said...

mana link dia ai nak tgk bakal adik ipar nih!ha ha ha

I n n z said...

pipi muncet : abeh la kembang setaman beliau . hehe ;p

nana : tq2 ;)

kaizen : nape plak ?

nisaeciz : hehe ;D

cik epal : ^__^ nak strepsils ke ? hehe ;p

I n n z said...

kak hel : kat blog die pun tade st pic dy =)