Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 8, 2010

.kontez dengan syarat yg aku rase merepek.

jalan-jalan cari makan.
eh silap.
blm tyme makan.

kontez.
aku tgk ade org tuh suke taw join kontez.
sgt rajen la beliau.
kadang-kdang tgk syarat nk join kontez.
pergh !
sumpah merepek.

nape nk ltk banner kat side bar segala.
wat semak blog jeh.
link kan blog itu, blog ini.
serabut otak aku.
kejam sial statement ko pompuan.
HAHA !

tadi ade kontez yg agak menarik perhatian.
tapi bile bace syarat.
da ilang minat.
aku dah MALAS.
nasib la.

lagipun aku mmg tak rajen nk join kontez.
boleh kire dengan sebelah tangan, berapa kali aku join kontez.
pemalas kan aku ?


















mungkin tak pergi street fair.
esh.
lapa plak.
nak makan.
tata.

6 bantah cakap cikgu:

helena's said...

tak pegi napa?

I n n z said...

takde kawan ;(

ZACK ENTRY said...

dekat sidebar tu hanya sementara..habis contest, delete je la..tujuan nya pon nak promosi supaya nak tarik lagi ramai yang join..macam letak nuffnang..kenapa tak wat link jer??letak banner kan wat semak blog??ini taktik promosi..bila orang teetarik kat bannern dia join la..kalo tak letak, tak ramai yang taw ada kontest..

tak salah pon statement awk tuh..

tapi ini pandangan saya ajer..sekian, salam singgah..

I n n z said...

haha !
aah btl gak tuh.
;D

KaiZeN SHiNoBi said...

ntah ko...

hahhaa

eh, tapi btul jugak..

kan blog ko namenye diary budak malas?

ko malas r tuh... haha

I n n z said...

mmg aku mls pun.
membazer mase jeh.
t da tamat, kene buang segala. nuffy ta yah.
haha !