Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 19, 2010

.kesah bloggers.

1.blogger dan camera

sgt significant.
kalo tengok org dengan camera,most probably, dia seorang blogger.
cuku tak duet nuff nk beli camera.
tak dpt DSLR, digi cam pun oke la.
=(

2.blogger jumpe blogger

tade mende laen nk cite.
mesty cite sal blog, dunia tenet dan segala yang berkaitan.
HAHA !
itu pasti.
dan akan bertambah rancak dengan pelbagai cite.
best kowtt ~
jadi, AMARAN KERAS.
kalo nk lepak blogers2,jgn bwk kwn yg bukan blogger.
nanti dy blurr and sumpah BOSAN !

















aku tade mende nk cite.
tapi gatal nak update gak.
hoho (o.O)
k la.
nak mandi.
panas sudaaa =)

5 bantah cakap cikgu:

keyyah said...

yup blogger mst serasi ngn camera..ada ja bhn bukti yg nk ditonjolkan...

Anonymous said...

aish, teringat zaman2 blog dulu. hehehe.. mmg btul dah ape hang ckap tu..

-ol-

Lovely Emy said...

da nampak tu kenapa nya xtegur. adoiii.. ;) kita xberani tegur org memang, sbb takut silap, hiks..

I n n z said...

keyyah : btl3 ;) baru menarek kan ? =)

ol : =)

emy : kite segan =.= thee ^__^

KaiZeN SHiNoBi said...

betul3..

tu yg kene lepak kene tau ngan sepa lepak...

kalau x sume blurr hahaha