Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 8, 2010

.mungkin elok jika tido tidak berbaju.

skunk da x mcm dulu.
bgn pagi, dah tak de sejuk-sejuk.
pukul 8 panas da menjengah.
panas yang tak agak-agak.

akibatnyer,aku mandi peluh sebelum mandi air bgn pagi tadi.
mlm tadi aku sek terjaga sebab peluh da membasahi badan.
baju yg aku pakai basah.
teruk cuaca sekarang.

malam ni nak tido smbil bukak baju macam adik-adik aku lah.
pastu tido berjemaah sekali kat hall.
x panas.
bawah kipas dan air cond lagi.
mesty tade peluh-peluh dah.
kompom !






















apahal alarm clock kfc tak rety nk benti berkokok ?
nk tuka setting,button da tak leyh pakai.
mmg dasar bende free btl lah !

8 bantah cakap cikgu:

~0~ said...

mmg pun..ape leh buat...bila hutan konkrit lebih byk dari hutan hijau ni la jadinya...

I n n z said...

kan3 ?
jom cantas sume hutan konkrit !
huhu ;p

Nurul_HaWa♥ said...

ko xnak pakai bju??
haah,aku pun xske pakai bju tutup aurat mse tido..
pastu pakai sluar panjg. bapak ar rimas...
tp ko nk tido x berbaju ng adik2 ko??
bapak best..haha

I n n z said...

kate panas.
haha !

aken_surf said...

xpakai bju...pompuan xtau ar...cm llki normal je...hehe

R.K said...

boleh lah , lu try buang bateri die , dah agak-agak lama sikit , lu pasang balik . button apa yang rosak ?

I n n z said...

button nk tuka tyme alarm

R.K said...

beli baru lah . haha