Meet This Blog In Facebook !

Friday, April 16, 2010

.siri bercakap dengan ayah.

"esok akak nak g KL taw. tapi tak de duet" tenang jeh aku cakap kat ibu.
mmg muke mengharap gile dy akan bg duet.
HAHA !

"takde duet,ta yah g. kalo nak, cakap sendiri dengan ayah" ibu balas.

oih ~
payah-payah.
kami 4 beradik mmg takut dengan ayah.
kalo nak pape, mmg mintak kat ibu dulu.
sbb sejarah silam mengatakan yg ayah sangat GARANG.

aku berkire-kire nak msg ayah.
sbb ayah tade kat umah.

'ayah,esok akak kene g KL. ade event. blh x g ? tapi x de duet :)'

tapi ayah tak balas.
aku da gelisah sebenarnye.
jap2 masuk bilik tengok hp.

tengah sidai kaen, aku nmpk kete ayah balik.
ouh damn !

bile ayah melintasi aku.

"kak,esok ko nk g KL?" tanya ayah.
"aah" suare da gigil. hell ! aku da kecut perut kot.
"ade ape? ade belaja ke?"
ah ! sudah !
"tak de. g times square. ade event."
"shopping complex kan?"
"aah"
"ouh.pegi nek ape? bas ke?"
"nek KTM la"
"ouh" ayah masuk umah. tak bagi jawapan.

aku maseh menunggu jawapan.
kalo esok, dy tak bg duet, mmg tak g la aku.
haih~
susah tade duet neyh
T_T






















adik aku tak dpt matrix.
dy da kuciwa.
mmg dy nk msk matrix.
sbb ta nak wat pinjaman @ ta nak byr pape @ blaja free
nk tiru aku la tuh
^__^

6 bantah cakap cikgu:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Hehe, pengalaman menakutkan bila bercakap dengan ayah yang garang. :D

KaiZeN SHiNoBi said...

miahahhaa...

cne tuh?

confirm post selepas nih akan menjadi 2 benda je...

dah dapat n pergi buat record malaysia esok

atau

x dapat... dan menangis berlagu rock...

miahahahhaa

PutraRocker said...

gile kentang.hahaa

cuak der.berani kernA BENAR DER..

I n n z said...

amirul : taw tak pe ;D

kaizen : kalo aku tak g, seminggu aku tak updated blog. !

putrarocker:btl3. aku jujur kot. haha !

bh said...

sabo je le..esok bh dtg sekadar nak fun je..rm50? no harapan maa

I n n z said...

x peh.
yg penting kenangan.