Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, April 20, 2010

.kembang kempis hidung rini.

aku tak taw nk mula dr mana.
tapi sumpah lebih byk happy dari sedih rini.
ade gak part sedih. hampeh !

rini ramai pulak jenguk blog sampah neyh.
muahahaha !
pagi-pagi lagi da ramai.
itu pun sbb penangan dari blog kak jie.
kak jie neyh glamer kat GB okaayyyy ~.
thx kak jie =)

pastu aku buat entry sal nuff.
petang tadi.
sbb lepas aku post sal dapat duet dr nuff, ade la 2 3 org tanye sal buffered n metered earnings.
tu yg aku post entry sal buff earnings.
boleh tahan gak yg melawat.
muahahahaha!
aku merepek meraban pun korunk nk bace eh.
tah betul tah tak fakta aku tuh.
^__^

pastu sbb masuk kontez abg joe.
rini bday dy.
yay !
happy 22th burfday =)

kat live feed traffic, aku de perasan sumthing.
ade org dr blog glamer, masuk blog aku.
teruja aku beb !
bukan senang kot.
blog tu blog fatt !
aku da lame follow blog fatt.
setahun yg lepas, tyme aku cuti 3 bulan, fatt glamer ouh.
sampai skunk.
cume tyme event ritu, tak nmpk plak dy.
kalo aku jumpe, mesty aku peluk2 dy.
kahkahkah !
pastu aku g blog fatt.
aku tengok link aku ade dlm blog list dy.
bangga japz.
ngee ^_^
thx fatt.

dulu ade sorang blogger popular neyh.
aku tak taw yg dy letak link aku kat blog list dy.
sbb dy tak follow blog aku pun.
mybe dy juz add jeh kot URL aku.
satu hari tuh, aku tengok kat live feed, ade org msk dr blog dy.
aku pun pegi la blog dy.
esaited aku tgk link aku ade dlm blog dy.
pastu aku cakap la thx sbb link kan aku.
ko taw pe jadi ?
esok tuh, aku tgk link aku da hilang !
dy da remove.
huh ??
tapi tak lame pas tu, ade balik.
aku da x tego dy dah.
bace blog dy senyap2 jeh skunk.
kadang-kadang jeh komen.
aku tanak dy remove link aku lagi.
ngee ^__^

result final sem lepas da kua.
as i expected, malas cite. tapi sedih.
haa ~ ko pk la sendrik.
tapi act tak de la sedih sgt.
aku siap boleh gelak besar ag.
sbb aku target laen, laen yg jadi.
kahkahkah !

malam tadi sangat seronok berborak dengan |ery| , |akmall arief| , |cha'on|.
malam neyh sape plak nk borak ngan aku ?
ade ke, masalahnye ? hahah !




















skunk nga redha jeh.
nk lagi ke nestle sponsor aku ?

3 bantah cakap cikgu:

Kapten said...

kenapa br aku tau ko dh lama link aku? hahaha....

biasa aku tau org2 yang ada dalam link aku tu

errr... aku bukan glemer lah T____T

Kapten said...

kenapa br aku tau ko dh lama link aku? hahaha....

biasa aku tau org2 yang ada dalam link aku tu

errr... aku bukan glemer lah T____T

I n n z said...

ko pasan blog aku kott.
link aku tuh ko br msk en kn ?

kapten glamer lah ! ^_^