Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 14, 2010

.aku memang jelez, so what ?.

walaupun aku bukan blogwalker tegar, pengomen yg tegar, penjerit di shout yg tegar.
namun aku adalah pemerhati yang aktif.

semakin hari aku semakin jelez dengan blogger-blogger yang kaya raya dengan duet nuffnang,innity ke hape jadah lagi tah.
semakin hari aku semakin jelez dengan blog yg ramai gilee visitor.
sampai hari ni aku dah tak tahan.
aku mesti berak beraksi.
HAHA !

Cik Epal : sape tak knl cik epal ? dak uia. junior aku walaupun kita sebaya. hOhO. minah neyh aku first jumpe dy kat fs. tibe2 ade dlm fren list aku. aku tak sure sape add sape. tapi aku mmg jarang add org. pastu jumpe plak kat ms. dlm fren list gak. pelik kan ? aku pun mcm wondering. sape la minah neyh. pastu dy dtg blog aku. jerit kat shout box kate nak add link aku. aku tak ksh pun. semakin hari bdk junior neyh semakin meletop. aku heran. dulu cik epal ni entry beliau sering diserang anon dan berbaur kontrobesi. hOhO. skunk da pemes. dulu dy cari org, skunk org dtg kat dy. hebat kan minah neyh ? aku mmg jelez abeh.

Miss Lolly : aku da lame follow blog dy. mybe dy yang tak perasan. hOho. sape lah aku untk miss lolly perasan. T_T. dulu b4 ade GB sume org tak pemes. termsk la miss lolly neyh. aku taw sal GB neyh pun dr blog dy. tyme tuh dy post entry pasal dy yg da x on fb sbb addict dgn GB. skunk da pemes da kat GB ops silap kat blog. dgn dy pun aku jelez abeh. =p

dengan 2 org neyh mmg aku angin semacam.
sbb dorunk glamer.
dengan Hanis Zalikha ke,Redmummy ke,Melz ke.
aku da tak heran sbb dorunk mmg dah lame glamer.
HAHA !
cume 2 org neyh jeh yg aku rase tak sampai ag 2 tahun blogging da glamer. (correct me if i'm wrong)
aku da dkt 2 tahun.
tade sape knl.
hukhuk ;(



btw,
all the best for you girlz !
^__^




















keyword tok glamer : jadilah BLOGWALKER TEGAR,PENGOMEN TEGAR,PENYAPA TEGAR bukan PENGLINK ADS TEGAR .
majulah blog demi negara.
erk ?

2 bantah cakap cikgu:

cathenclox said...

aku pon xgleme2 jugak..sikit tu jugak follower nye..haha :P

bh said...

same la kite..hehe