Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, April 13, 2010

.Redmummy terhebat ouh!.

ade bace Harian Metro rini ?
aku bace online jeh.
kua cite Redmummy.com yg gebus gebas tuh.

dy earn RM10k per month oi !
gle ke hape ?
kaya raya dengan blog.
kentang btl !
huhu ;)

nak gak cam dy.
neyh dy bagi tips.
aku kopi paste.

Panduan menjana pendapatan menerusi blog:
1. Individu mestilah mempunyai Internet serta komputer riba yang mudah dibawa ke mana-mana.
2. Mulakan membaca blog popular kemudian tinggalkan komen pada lima blog popular ini.
3. Kemudian untuk setiap blog yang sudah diberi komen, cari pula blog lain kemudian tinggalkan tiga komen di situ begitulah seterusnya sehingga iaa berkembang.
4. Buat template yang menceriakan dan bukan hanya mengambil template sedia ada.
5. Setiap hari pastikan anda membuat 10 catatan, setiap catatan disiarkan tiga atau empat jam. Ini bagi memastikan blog sentiasa menerima kunjungan.
6. Mendaftar dengan laman web Nuffnang untuk memastikan blog menerima iklan daripada Nuffnang.
7. Rajin serta tidak kenal erti putus asa.



10 catatan sehari.
aku ingat aku la paling hyper.
tak cukup hyper ag rupenyer.
kene lipat ganda kan usaha neyh
hOhO.
thx Redmummy.com
kredit kat sini --> myMetro

4 bantah cakap cikgu:

Jard The Great said...

hehehe.. pastikan hapdet tuh berkualiti...

I n n z said...

hOho.
btl3 ;)

anak ain said...

mahu jd seperti dia tapi sy tak mampu.... :)

TiKa LEh said...

mantaplah..nk tulis stu post sehair pun payah..heheh