Meet This Blog In Facebook !

Saturday, April 17, 2010

.saya tak sangka adik saya begitu baik.

entry bodek.
HAHA !
dy bukan bace pun blog aku.
kan3 ?

dr pagi membawak ke malam.
aku gelisah tak senang duduk.
aku risau kalo aku tak dpt join street fair yg heboh diperkatakan hari ini.

tambah-tambah plak cikhel msg tanya aku g ke tak.
aku bertambah runsing.

aku baring depan tv.
tengok big momma.
alip baru balik dari dating.
aku taw.
hOhO ;D

aku suarakan kerunsingan aku dekat alip.

"aku nak pegi la esok"
"pastu?"
"aku tade duet"
"mintak la kat ibu"
"aku da mintak,tapi ibu suh mintak kat ayah. ayah diam jeh"
"ko nak bape?"
"RM40"
"heh. sikit."
"kalo aku bg,aku dpt ape?"
"kalo aku dpt goody bag,ko amek ah. brg gatsby,aku nk pakai mende"
"tu jeh?"
"dah tuh ? ko ada duet nk bg pinjam kat aku?"
"ade,tapi dlm bank"
"g ar kua kan"
"aku mls la nk kua"
............ (ta ingat dah)

tak lama tuh alip bangun.
siap-siap nak g ATM.
terharu aku bhaiii ~~ T_T

"ko nk g ke?" aku tanya wat2 tak taw.
"tak ah.aku nk masukkan road tax dlm mtr"

tak lama, dy balik.

"weyh kak,ko sini jap" dy pggl masuk bilik.
haaaa~ pk ape?

"malang nasib ko. ATM rosak"
aku da nganga.
impian ku musnah.

"ko amek neyh,esok ko g maybank,kuakan sendri.ko amek 40 jeh taw"
dia hulur kad ATM dia























aku sgt terharu.
ta pernah dy sebegitu baek kat aku.
nak ngs T_T

ko syg akak ko kan ?
thx bro !

3 bantah cakap cikgu:

QieFLy si Dolce said...

soooooo sweeet.......terharu kita wak....

I n n z said...

kite lagi terharu awak =)

Adziim said...

Tahniah, dapat juga pergi.