Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 14, 2010

.Tutorial - Menjadikan Entry Sebagai Note di Facebook.

lurus ke matlamat.
mungkin ade yg da taw.
tapi pedulik hape aku.
HAHA !

1. klik profile
2.klik OPTIONS

2.klik SETTINGS

3.Klik Blog/RSS

4.Masukkan URL blog
5.Klik IMPORT


siap.
borink.


13 bantah cakap cikgu:

helena's said...

nih bukan budak malas..nih budak rajin nih.heheh

I n n z said...

rajin eh ?
haha !
tade mkne nye ;p

si karut said...

haha.. rajin... rajinn..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

WOW,,,
KAK DAH LAMA NAK MENCUBA,,TQ BERI INFO YANG AMAT BERMANFAAT.........KAK FOLLOW AWK

Anonymous said...

ak nak komen psl entri bawah ni.. hehehe
rilek2 sudah weh..

kalau ko mau tau, diorang jugak mungkin jeles kat kau satu hari nanti.. sebab depa akan rindu zaman2 diorang start blogging, zaman freelancer, zaman jadi pemerhati, zaman snyap2.. rilek2 je.

macam artis mainstream dgn indie plak ak tgk bloger skang. hahahaha.. yang indie akan slalu melekat dihati. hihiihi

olidi

Idy Saha said...

haha malas yer..

nway, bru saya taw.
thnx 4 this info k.

jenguk2 lah blog saya slalu taw. ^_^

I n n z said...

si karut : rajeeennn la sgt. hOhO ;D

kak ayu : same2 ;D

olidi : rindu kau bhaiii ! HAHA ! lu salah kotak komen neyh. komen lu ptt kat entry bwh. esh.btw,dorunk knl aku pun tak weyh. hukhuk =(

idy : oryte! :)

Hasrol Nizam said...

siap ada tutorial ni..bagus2..
tapi kalau dah byk entrii lepas tu buat macam ni, memang tiba2 keluar byk note sekaligus..kalau tak silap ar..terkejut kejap..haha

I n n z said...

eh tak de la.
dy kua yg latest and above jeh.
dy ta kua entry2 b4.

ana said...

ok siap
:))
dh lame tercari2 mcm mane nk buat bnde ni
trimas yah

+MisZ NuRuL+ said...

THANX innz !! :)
info yg bergunaaa. hee ;D

Wan Gerrard said...

tq2..Gerrard nak try bende nie, cam best je^^

Syazwana Jamal said...

kenape bile saye tekan setting x keluar yg stories post by you..
=(