Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 7, 2010

.cerita hari ini.

selamat malam sume.

OMG !
aku da mule tercintan kat cite adamaya yg mcm i'm not single tuh.
lisa surihani sgt COMEL oke !
suke2 ;D
sein pun handsome.
cume pengganti awal tuh kureng cket.
nape x amek awal ?
ptt la hasben i tuh tade job.
HAHA !

guess what ?
mlm ni aku makan kfc free.
sape belanja ?
ADIK aku,alip.
sgt tak percaya.

"aku lapa ah,ko lapa tak ? jom,aku blnje kfc"
"ye ke ? betul nie ?"
"ye ah. g siap"
"betul nie ? ko tipu en ?"
"betul la gile"

3 kali aku tanye kotttt.
mmg betul dy blnje.
makan kat kfc baru kat town.
2 tingkat.
atap minangkabau.
mmg NEGERI SEMBILAN btl.
cun gle ouh.
high class !
ade drive thru ag.
pertama di NEGERI SEMBILAN.
mmg terbaek ah !

org somban yg bolom poie, sila la poie.
mmg ko akan kagum dgn seni bina kfc itu.
atap minangkabau tuh !
mano nak jumpo, kalo tak kek sini yo.
HAHA !
dr cosmopoint tuh.
ko belok kanan.
belah kanan ko,ado la tersegam bangunan kfc 2 tingkat tuh.


pergi taw.












best !

3 bantah cakap cikgu:

.rENEx. said...

adamaya!! nak tgok citer ni..tapi tv ta de kat blok..malas nk g blok depan..hee..

best eh citer ni?
kena download ni kat tv3..

I n n z said...

sgt besh !
sila dolod ;)

Nurul_HaWa♥ said...

apsal ekau x nunjuk gambr kfc tue??
bleh gak aku tgk...
atap tue comey sgt la ea??