Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 26, 2010

.layakkah aku dipanggil blogger?.

aku malu dengan korunk sume.
follower 2 hari sekali naek la sorang.
tapi aku maseh belum berkesempatan nak melawat followers baru dan say hye kat dorunk.
maseh belum sempat nk bermesra dan berkenalan dengan dorunk.
yang penting, mseh belum sempat nk follow back blog dorunk.

korunk bayangkan la.
each time aku tekan button follow tuh.
dy akan load dalam 5 minit.
end up ERROR !
WTF 1706 (mencarut dengan sopan) betul la !

kadang-kadang nk shout back kat kotak jerit orang pun susah.
punye la lame aku tunggu nk load sampi abiz satu page.
scroll bawah cari kotak jerit.
end up kotak jerit itu ERROR !
WTF 1706 btl la !

tenat sungguh BROADBAND CELCOM YANG AMAT KEDEKUT ni kan ? (hah ! hambek ko. bold merah ag.)
mmg dy limit abeh aku nyer connection.
cabai sungguh !

heeee !
aku geram la.
rase nk p sepak-sepak jeh org2 CELCOM neyh.
sape owner celcom kedekut macam hampeh neyh !
heeeeeeee !!!
(sambil ketap-ketap bibir.)


dD,hakim,kaizen dan laen2 yg aku nmpk hari2 say hye kat shout box hari2 dtg blog aku.
tapi aku ?
3 hari sekali baru nk dtg blog dorunk.
aku malu weyh ~
seb bek korunk bukan jiran sebelah umah.
kalo tak, mmg aku tak kua uma dah.





sorry ye =(
salah kan CELCOM KEDEKUT tuh.
esh !

8 bantah cakap cikgu:

Frodo Baggins said...

ahhahahahha xper lah rilex2.
nak malu wat per?
huhuhuhuhu



>>_____<<

hakimfaridzul said...

innz...
nak malu wat pe weyh..
datang sekali-sekala pun tak pe..
tanda ingatan tak lupa!
ngeeeee

one_are said...

jangan salahkan ibu mengandung..
hehe...
jgn ssh2 la.. org dtg ikhlas x semestinya mharapkan balasan..

KaiZeN SHiNoBi said...

kesian celcom... hehehe

aq dah suh ko gune maxis ko xnak.. ades... hehhee

I n n z said...

frodo : malu la weyh. org dtg blog aku,aku x p blog depa. esh3.

hakim : thee ^_^ baek =)

one_are : okay3 :D

kaizen : ayah aku yg subscribe daaa ~

Ery Farieha said...

hohoh yeke?
sian diee.

joegrimjow said...

pernah jugak alami dengan broadband ni
mmg xmahu guna
buat sakit hati!

I n n z said...

ery : sian sape ? jgn sian kat celcom. huh.

abg joe : taw x pew. hee x(