Meet This Blog In Facebook !

Sunday, April 4, 2010

.ku rindu janda ku.

macam bangang jek tajuk aku.
HAHA !

teruk betul berukband neyh !
heee x(
ingt boleh r aku merayau-rayau kat blog org.
pomen-pomen entry dorunk.
tapi speed macam shial !

trend kan blogger skunk.
pakai disqus.
tapi aku tak suke.
kalo org tuh pakai disqus.
secara otomatik,aku escape dr blog dy.
kijam kan aku ?
dah aku tak suke.
sbb nk komen payah.
jadi,dari aku mencarot2 kat komen disqus korunk.
bek aku ta yah komen langsung.
kang tak pasal-pasal aku nek kat entry korunk.
HAHA !

aku bukan baru dlm dunia blog neyh.
aku knl sgt perangai blogger neyh.
opsz. ;p

lagi satu aku x suke msk blog yg dot com neyh.
sbb lambat gileeeee loading.
tambah plak dengan widget n iklan korunk yang banyak tuh.
mmg akan jadi mangsa escape aku.
aku tak nak tambah dosa dengan mencarut.

maaf la ye.
^___^

aku da sampai uma.
dari uia sampai semban bawak motor.
tanpa henti.
mmg feel la aku cakap der.
atas highway.
lu pulas throttle abes-abes.
ouh mmg dasar rempit la ko neyh.
aku x dpt nk tgk plak bape speed aku bawak rini.
sebab meter aku rosak.
malam tadi baru rosak.
siot tak ?

tak lama aku sampai uma.
alip balik lunch break.
dy g keje balik nek mtr aku.
boleh ?

"ape cite janda aku ?"
"janda kau ? sape ?"
"tu" muncung tunjuk ke lua.
"ceh."
"nak bawak janda aku g keje la pasni"
"jadah plak nak gune mtr aku ?"
"mtr ko ? janda aku tuh"

heh.
teruk kan ?
aku taw dy saket tgn men clutch mtr dy + kedekut minyak.

lagi satu.
mamat neyh da dapat lesen kete.
hampeh gile weyhhh.
mtr aku dy pakai.
kete ibu dy pakai.
abeh aku ?
waaaaaa... ;(

























ouh.
rini kat GB.
ramai pulak yg wat entry tribute tok orang-orang yang dah takde.
sebak plak.
and tibe-tibe wat aku teringat kat arwah pak cik yang pergi 2 tahun lepas.
masih ingat dengan jelas keadaan pak cik 2 hari sebelum dy pergi.
better aku stop before air mata menitis.

we miss u pak cik.


6 bantah cakap cikgu:

Mr Rulez said...

uit..nk ty ckit..geng 125 ker..hehe
jauhnya travel dr uia ker smbn..dah lar pmpn..ermm..hebat lOrh...;)

mira ellyna said...

Serabut dowh ak bace.....
ko nie cite satu2 dowh bercampur smua. ak xbpe nk phm, phm skit je..

I n n z said...

mr rulez : geng 125 ke ? haha ! tah3. tu ar. bile ag nak bwk atas highway en ?

mira : hehe ;) aku mmg gini ;p sowie ;D

sophie said...

yup2..kalaw pakai disqus komen memang payah nak mengomen..agi2 gune wifi kolej nie..hehehe

enjelinajolipit said...

gua penah rempit pi somban dari shah alam time pose. tengok lori spritzer pon gua dah terliur.

I n n z said...

sophie. tahu tak pe.. ;)

enjelina : ceh. aer mineral je kot ;p