Meet This Blog In Facebook !

Sunday, April 18, 2010

.popular = complete package.

"orang-orang yang popular neyh, sume ade pakej. dorunk cantik"

ade budak itu berkata.
hehe =)
ko tak marah kan ?

ye. aku baru perasan.
org popular mesti cantik.
aku cakap sal blogger.
huwaaaa. gila berani kau pompuan ! T_T

"kau pompuan,mmg la kau tak perasan. lelaki je perasan"

lebih kurang macam tu la ayat daripada seorang lelaki.
patut la aku heran nape bloggers itu dan itu popular.
sebab kau CANTIK !
huh.
padahal blog x de mende pun.
da la sebulan sekali updated.
mcm haram.
HAHAHA !













kelaka jeh aku bace kartun kat paper b-pop rini.
nk ngata bloggers la tuh.
^__^

9 bantah cakap cikgu:

Ery Farieha said...

bonus kot cantek tu
ade jgk sembang2 psl bende ni smlm time street fair.
hehehe

saya_arief said...

hoho..ade gak blogger yg cam gitu..
sbb die cun, ramai yg ikot.

I n n z said...

ery: ni gosip kat street fair semalam lah. up jadi entry rini. hehe =)

arief : btl3 =)

~ Ann ~ said...

hahaha... memang cantek tu pakej wajib kan.. blog cantek, entri cantek.. klu tuan dia cantek.. huh berganda2 kepopularannya. apa nasib kami yang tak lawa ni.. dalam mimpilah popular.. ahaha :P

I n n z said...

btl3.

budakhitam said...

nak2 aku yang tak ensem ni

I n n z said...

dan aku yg x cntik neyh T_T

Sakira said...

Dan aku yang buruk ini. Haha :D

Life's like that. Semua nak yang sedap dipandang jer. Perangai tak janji cantik, kan ?

But ohh well, life is never fair.

I n n z said...

sy benci diskriminasi ini. huh.