Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 28, 2010

.seks pertama membuatku ghairah.

seks pertama merujuk kepada entry ini. --> dokterseks.com

sume org ghairah bile sebut seks.
jangan tak ngaku.
aku pun same.
tapi aku ghairah tang lain.
cube kalo kang aku ping blog neyh.
pastu bile naek kat entry popular rini.
tak ke keghairahan pada diri sendiri berlaku ?
itu la ghairah yang aku dapat.
kahkahkah !

ade yang rase tertipu.
mule nk menyumpah seranah blog aku.
sila kan ~~
ini la orang kata ; tajuk nak best, isi tah pape.
kesian korunk.
kalo pasal lucah-lucah neyh laju jeh en acu cursor ke link itu.
hehe =)
aku taw.
aku dah wat kajian hari ni.

ramai yang kantoi masuk blog aku rini.
aku pun terkejut gak.
tak sangka weyyhh ~!

yang glamer, tak pernah masuk blog aku.
tibe-tibe rini aku post entry tajuk lucah skit, terus masuk blog aku.
lawak gile.
sekali kene tipu.
sorry la yew wahai blogger pemes sekalian.
blog saya suci walaupun tajuk entry nakal, tapi isi kandungan nya agak bermanfaat.
teeettt ~

aku rasa macam kene khianat rini.
tak sangka kepercayaan yang aku bagi di salah gunakan.
kawan makan kawan.
patut la tanya aku macam-macam ritu.
rupenya ade udang dalam char kuey teow.
aku tak nak kawan dengan mereka lagi.
cukup la sekali.
i shouldn't trust them earlier.
hurm ~~









nape maya layan dani lagi ?
dani neyh bangang lah !
bia la dengan adam.
esh3.











mood rosak rini.
macam-macam hal ~

13 bantah cakap cikgu:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis baca sampai sakit perut..
happy sebab adik seorang yang best aka kelakor, sebab apa sis klik awak..awak dalam bloglist sis,...yang teratas dengan entry terkini...

setiap kawan2 blogger y sis ikuti,..sis akan masukkan dalam bloglist...

afiq said...

seks2 nih ramai orang suke.. ehh...!

I n n z said...

sis ruhayu : hehe. thx sys ;)

afiq : btl3 ;p

Ery Farieha said...

biase la
hehehehe

MisZ DeAnNa said...

hamboi..

tajukkkkkkk..

hiks..

;p

penarek becha said...

ala, potong stim la..

eh, jmputla mari ke blog kawan-kawan saya.. [tiba2 jadi sopan. haha]

syahirul said...

salam.. tak baik buat tajuk mcm tu tapi isi dia takde pon mengenai tajuk tu.. kalau nak buat gempak sekali pun at least selitkan serba sikit tentang tajuk utama..

aku datang bukannya sbb tajuk tu hot, tapi memang suka baca semua entri kat popular post..

ape2 pon jangan amalkan sikap begini lagi oke.. ini bukan marah tapi nasihat.. wslm..

Nisaeciz said...

hah! baru nak ghairah. huahua. tapi, saya da masuk sblm ni kn? kn? episod terjah. ;p heyyy. tawuu tape. maya ni nak dok pk pasal dani fulak. adam emsem ada dpn mata, halal bihalal tawuuu. cian amani somel tu. nti ada 2 papa fulakkk. venchiiii. huaaa



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Font ni da kicik sikit. okey ke?

KuZ said...

hahaha..tajuk mengacam...
bagus juga tektik mcm nie...hahahah

amirah said...

oh aku tertipu

saya_arief said...

bile da tajuk entri 2 ade kaitan ngn seks, memang browser akan bukak link 2 sdiri.haha..xperlu click..hoho.

_princess.shy.shy_ said...

hahaha~kn dah kena..wah..best!mok bwat yg camni ga^^

pilothans said...

hye..sy masuk kt page GB awak..pastu ngk kat kanan, atas skali...mmg rutin usha top post org2 GB ni.. ^_^ okay tak alasan sy? serious tipu..scoutsonerr..lol