Meet This Blog In Facebook !

Monday, November 1, 2010

.ouhhh maii doottt.

rini isnin yaww .
nape tak rasa macam isnin pun ?
nape aku bangun lambat ?
nape aku dah tak set alarm ?
whyyy ? whyy ? whyy ?

esok ade paper Foundation of Islamic Economics .
alaaaa kelas ni ai sekelas dengan Mizta Macho .
hik hik hik .
tapi dia tak pernah tego ai punn .
sobz sobz sobz .
ahhh tapi ai pehduhlik hape .
janji dapat tengok badan taff dia pun dah cukup .
awww ~ aii suke tengok laki taf taf ni .
ehem . pacik , kau kurus oke . 

tapi dari semalam , ai tak study pun .
melayan spontan jehh . hehehe ;D
oke lahh, ada lahh sikit , half of chapter 1 .
padahal ai kene kaber 6 chapter oke .
haaa ~ ape ai nak jawab esok ni ?
men mata jelahh dengan exam paper esok .
yu pandang ai, ai pandang yu . okee ?
lomentik gituu ;D

sampai sekarang ai tak percaya , ai kat universiti .
masa skola dulu , ai pemalas tahap superb okehh .
kat skola , dok gosip-gosip dengan kawan sebelahh .
blaja pun bak melepaskan kentut di jalanan dengan selamba .
kerja skola , tak pernah siap .
masa kat skola , siap kene sepak terajang .
petang-petang pusing sikamat nek motor, sharp pukul 5, kawan dah terpacak depan rumah.
"assalamualaikummmm, faraahhhhhh"
wakakaka xD
heaven betul hidup aii kann ?

lepas spm , ibu ayah memang tak yakin langsung dengan aii .
sampai ayah kata kat ibu ceni "lepas ni, dia nak masuk mana, kita hantar jehh"
makna nya any private college lahh kann .
see , betapa teruknya pelajaran ai dulu kala .
kah kah kah xD

tapi sekarang , no more no more .
ibu ayah boleh bangga dengan aii depan kawan-kawan .
"anok mu ngaji mano la ni ?"
"uia"

cikgu ai pernah cerita , masa UPSR, PMR , dia tak sukses langsung .
ayah dia asek tanya jehh .
"bila ni kak ?"
cikgu ai jawab "relax. hero salu datang last"
ayah dia nak dia sukses laahhh , strett A.
last last masa SPM strett 9 A .
haaaa ~
seee xD

jangan ingat yu asek dapat markah teruk , asek repeat paper, kat skola asek tido, tak boleh sukses .
kalau tak boleh dalam study , maybe dalam bidang lainn .
ingat .
hero selalu datang last .
theeee ^___^

mende tah merepek budak innz ni ;p

10 bantah cakap cikgu:

eiela said...

gud luck,,

sELipAr_biRu said...

ak xnak study tp nak 4 flat.. cmne?

Syazwana said...

chaiyok2!!!

kembatolo™ said...

aku paling sesuai jadi hero.
ko? campak tepi.. haha

liyana aziz said...

innz, all the best! pray for yana also okay??
p/s : yana ada tag innz kat blog, jom la, jangan malas2! muahahahah

I n n z said...

@eiela


tq ;)

I n n z said...

@sELipAr_biRu


aaaa adi putra pun study oke ;D

I n n z said...

@Syazwana

tq ;)

I n n z said...

@kembatolo™

cezzz .

I n n z said...

@liyana aziz

okayy yana ;D
err tag ?
ngee xD
nanti innz buat oke ;D