Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 26, 2010

.apa ni weyhh ?.

"tayoff mengawot arh"
"sheyan at yuu , kene game ouh"

aku macam fedap gile bila adik adik angkat aku anta mesej style gini .
nak jeh aku reply , "awak mencarut ape ni dik ?"

adik aku yang kecik tuh , kan form 1 .
awal awal aku dah sound .
tak yah nak menulis cara gini .
geli jehh .
macam haram weyhh x(

malam tadi kat fb , ade sorang ni , awek dia komen mende tah tapi style taip merepek gile ah .
pastu bf dia tanya "????? bahasa jawa apa ni ?"

KAH KAH KAH .
aku gelak .
lawak .
manew larh dowrunk laja bahse pepelik ni ?
terjangkit dahh ;p

10 bantah cakap cikgu:

little black dress said...

yeah...
kadang2 xpaham dorang tulis ape..
tapi piqa wat2 paham..(agak2 je maksudnyer)
hehe~

Jey Yusuff said...

cintailah bahasa ibunda.

kembatolo™ said...

kalo susah nak paham, baek tayah baca terus.. kann? haha

little black dress said...

btw, anda di tag..

Kaizen Shinobi.com said...

well~ tuh ko kne wat kelas bahasa melayu kat umah ko tuh~ hahaha

Syazwana said...

aku memang bengang la kalau orang tulis gini
hahaha
xD

ღ Sumomo-chan ღ said...

saya pon ta suka msg gaya macam tuh.
haihhh. nak sebot berbeelit2. iskk.
cuba la tulis cam biasa je.
nak lain dari yg lain laa kunun. huh :p bahasa baku the best. wakaakkaka

Al said...

ohh ak igt sume gadis suka tlis camtu

kbanyakan budak2 skolah yg wat camtu kan
dorg rase stail sket kot
mcm2 dunia skrg
haha

efyna.pinkladies said...

huhu. saye pon penah kene. tengok ni.

http://efypinkladies.blogspot.com/2010/07/16-tahun-masih-di-sekolah-tadika-ke.html

I n n z said...

@Jey Yusuff

betul3 ;D