Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 21, 2010

.kawen kawen ;).

cuti sekolah = orang kawen .

dah lame tak pergi kenduri kawen .
ritu kazen kawen , pun tak balik , sebab ?
ade kelas di hari sabtu .
huh .

tengah hari tadi , aku attend wedding kakak pijot .
pijot ni geng kat uia .
jumpe kat uia .
rumah dekat gile .
tapi tak sedekat rumah aku dengan abang kau tuh .
tema dia pink ouhh .
gile comel .
and kebetulan , aku pakai baju pink .
wahaha !
unexpected ;D

aku pergi dengan kak ad .
ngaa ~ dia jeh yang available .
abeh sume kawan kawan aku sms , tanya nak ikut ke tak .
sume tade kat rumah , ade hal .
memang tak lahh kan aku nak pegi sorang sorang .
bapak segan ;D

ouhh btw , aku rasa ni first time aku pergi kenduri kawen tanpa ibu .
hehe xD

jom layan gambar .
kualiti gambar hanya dari X3 yang bermega pixel 3.2 sahaja .
bolehh plak , camera aku tinggalkan dalam kereta .
aku bawak turun kunci kete dengan handphone jeh .
heh .
bapak sengal kau innz ;p

nama nak back to car and amek the camera, memang tak lahh.
jadi , kualiti gambar tak sehebat camera yang bermega pixel 8 .
hehe xD


ini si comel yang tembam baru nak kua umah ;)


ini lah pengantin pink ;) comel gilakk ;D ngah tunggu pengantin lelaki datang .


aaaa makan makan . ayam merah . hehe xD


pasangan yang di raikan .

maaf lah gambar tak berkualiti .
huhu .
kan dah cakap , camera hp cikai jeh ;D

14 bantah cakap cikgu:

qilamahadi said...

nampak nasi tu lapa laa pulak
tk dnner ag ni
wakaka
cantik pink !

..hizamirahim.. said...

bila nak kawen ?
haha.
XP

Fariq said...

sy tgh bygkn sy dok kat tempat laki tu,, smbil blushing2,, muahahaah

Puteri Iqa Izyan said...

tema pink. lawa lah :P

ღ Sumomo-chan ღ said...

aww awww. comel laa tema pink !
sukaa suka. hehe :D

btw,kak innz comel ohh pkai selendang :)

PutraRocker said...

hg bila lagi der.kekekeke

Zulfahmi Abidin said...

anak manje rupenyer.tak leh rnggang dgn ibu dye.hehe.tah niah untuk org yg main kawin2 tuh ^_^


Terkini:
1. Fakta dan Auta
2. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer
3. Akhirnya Berakhir Sudah

I n n z said...

@qilamahadi

jom3 makan ;p

I n n z said...

@..hizamirahim..

haiyoo .
zami kawen dulu maa, baru innz ;p

I n n z said...

@Fariq

aaaa.
jauh berangan ni .
hehe xD

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

kan3 ?
comel gile ;p

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

tak selekeh ke tuh ?
hehe xD

I n n z said...

@PutraRocker

aa lambat lagi .
haha xD

I n n z said...

@Zulfahmi Abidin

aa bukan mcm tu lah ;p