Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 21, 2010

.bahasa diri di kalangan couple.

hello hello .
kopi ke milo .
opkos milo .
sebab sedap .
hik hik hik ;p

dulu dulu , anak orang kaya jeh yang akan panggil mak bapak dorunk mama papa .
tapi sekarang , budak darjah 5 pun yang dah reti kapel mapel ni , panggil bf/gf dorunk mama/papa .

oke. pengakuan .
aku pun pernah buat .
wahahahaha !
nak gelak geguling .
masa tuh aku dalam 17/18 tahun lahh .
bebudak lagi weyhhh xD

kata orang , baru nak up .
tapi gatal nak bercinta .
sumpah nak gelak lagi bila ingat .
tak sangka aku pun buat .
HAHAHA !

memula tuh , rase macam hell jeh ouhh .
tapi lelama syok plak .
HAHA !

tapi sekarang , dah besar , dah paham , dah boleh fikir secara matang .
tade dah guna mama papa ni .
geli yaww ;p

aku lebih suke bahasakan saya awak jeh .
sebab aku rase lebih cool.
macam old skool pun ade ;p
tapi comel oh xD

aku panggil cumi ciki awak/sayang jeh .
enuf . itu pun rase abeh romantik dah ;p

makin besar , kau makin matang , kau dah tak buat perangai budak budak ni .
biar lah adik-adik kau pulak rasa apa yang kau rasa .

kalau tengok orang orang tua , kadang kadang tuh , aku kau jeh dengan husband/wife dia .
huhu ;D
tak romantik dahh weyhh xD

most common , b ngan baby .
huu ~
tapi ade jeh cakap , "dah besar pun nak panggil baby"
bia lahh weyhh .
dia nak memanja .
kau jelesh en ?
HAHA !
cool man ;D















kadang kadang termasuk blog budak budak skola yang gile bercinta ni , rase funny la plak ;p
comel lah korang .
aku masa skola , bercinta tade plak cite kat blog, kat fb .
korang .... advanced yaw !







"we have been together for 5 days"
aku jumpe kat blog sape tah semalam ;D

30 bantah cakap cikgu:

Fifi Rahmat said...

i thought for 5YRS. dua kali baca, haha. ok. ok. dah beso panjang, takde dah panggilan gtu. setakat, nak pgil, blh la. tapi bila bercakap, i-you je.

Ery Farieha said...

hokhokk. 5 days aje. alalalala sweet lah!

Fariq said...

nak bajet la 2 tunjuk kat blogger laen yg diorg kcik2 dh pndai dh,,
meh sni blaja ngan uncle dulu ye adeq2,, hee

Miss Shizu said...

hahahah..inn, yg papa mama tuh aku penah buat..hahahah..sengal giloz..skang nh da ley pk panggil saya awk o org awk...hee

I n n z said...

@Fifi Rahmat

betul2 ;p
segan kan ;D

I n n z said...

@Ery Farieha

hehe xD

liyana aziz said...

yana pun perasan.. tulis blog skang.. hahhaaha.. b baby?? haiyak!! kena skali! muahahaahahaahah

I n n z said...

@Fariq

hahaha.
nk ckp , aku juge punye perasaan ingin dicintai ;p

I n n z said...

@Miss Shizu

same !
hehe xD

. . . h u s n a . . . said...

haha.... :)

NuR 'aQiLaH said...

guna baby.
sbb rasa comel =_="
teehee.

p/s: tahniah budak tu.
sbb dah bejaya 5 hari.
bhahaha

I n n z said...

@. . . h u s n a . . .

;)

I n n z said...

@NuR 'aQiLaH

hehe xD

I n n z said...

@liyana aziz

haaa kantoi ;p

kembatolo™ said...

ni ape kes citer psal pakwe makwe nie?
aiyo~ hahaha

I n n z said...

@kembatolo™

saje.
haha xD

Puteri Iqa Izyan said...

papa mama tak leh belah lgsg. haha..

uiks 5 days tuhh..haha

twinkle twinkle said...

ahha,,betul2 awk sy pon da ok je

~Fara Khalid~ said...

hahaha..wey..klaka la...tp yg pa n ma 2 mcm prnh gune je mase skola2 dlu..malu2! huhu, memory erased!

ღ Sumomo-chan ღ said...

hahaha serius geli ! hahaha :D
geli geli pon da pernah buat jugak -.-''' tuh pon masa muda2 dlu laa. ekekeke ;p skrg lagi selesa 'i-you' ngn 'saya-awak' je. ngee ngee :p

velasrizal said...

biasa la time bercintun sumanya manis

Keputusan Pemenang Shout Awards 2010

Syazwana said...

tak suke mama papa lagi2 yang bermama papa dalam fb
bhaha

aku pilih org-awak
xD

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

aah 5 days baru ;p
hehe xD

I n n z said...

@twinkle twinkle

kan3 ?
suwit gitu ;p

I n n z said...

@~Fara Khalid~

same lah .
malu bile ingat balik ;p

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

same3 ;D

I n n z said...

@velasrizal

betul3 ;p

I n n z said...

@Syazwana

ngaaa kat fb pun ade ke ?
gile geli bhai ;p

MrNamie said...

ingatkan 5 years tadi.. sekali rupa nya 5 days... keke

I n n z said...

@MrNamie

hehe xD