Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 23, 2010

.kenapa hari hari kau menaip innz?.

ouhh tade orang tanya pun , aku wat soalan dekat diri sendiri .
HAHA !

tetiba terfikir , nape hari hari aku menaip kat blog .
nak kata banyak idea , BOHONG !
aku dah lack of ideas dahh .
for serious .
kalau perasan , entry aku pendek pendek jehh .
itu pun setelah sejam aku bukak NEW POST , baru ade idea .
puas aku tarik rambut , gigit gapield , baru ade mende nak cite kat blog .
haih ~

alasan dia ?
ade laaaa ~
HAHA !
biar aku simpan untuk diri sendiri .

eh kau taw , aku ade tumblr ?
tapi aku tak reveal kat sesape .
sebab itu tempat aku menaip apa apa tanpa batasan .
huh .
kalau satu hari kau jumpe tumblr aku , jangan terkejut ahh .
bahasa kat sana memang kasar .
sume nya marah marah .
aku kan hot tempered .
nak nak pulak ade yang cari pasal dengan aku .
memang tumblr lahh jadi mangsa .

patut nya , korang pun kene ade blog peribadi .
err i mean unreveal blog .
sebab tak sume mende kite perlu reveal kat orang .
kan kan kan .

btw , tumblr aku pun kaler pink .
aaaa ~ apakahh ? ;D

12 bantah cakap cikgu:

Puteri Iqa Izyan said...

waaa.tak reti owh guna tumblr..

blur.. huhu

Iqbal Hakim said...

tumblr 2 ape???

kembatolo™ said...

kalo da pompuan, pompuan jugak.. haha

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

tumblr lagi senang dari blogger ;p

I n n z said...

@Iqbal Hakim

blog jugak .

I n n z said...

@kembatolo™

cess cess .
haha xD

Kaizen Shinobi.com said...

hahahhaa... tumblr? nak address!@ hahahaha

eT said...

xper...menaip jek...sambil pejam mata...hehe

muhamadsufian89 said...

klau tumbler kasar kira kat sini bahasa lembut dan ayu r ye..hehe

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

memang tak dapat lahh weyh . haha !

I n n z said...

@eT

kalau tutup mata , cene nak taip.
tak ingat lagi key kat keyboard ;D

I n n z said...

@muhamadsufian89

HAHA !
tahh, awak nilai lahh ;D