Meet This Blog In Facebook !

Thursday, November 18, 2010

.senang jek.

bebudak skunk , bebas nak buat pape .
macam tade mak bapak jeh ouhh .
adoiyaii ~

yang lelaki , yang perempuan same .
oke , actually aku nak cakap pasal video yang tersebar kat fb .
haaa ye . aku baru tengok malam tadi .
kesian kann ?

umah aku tak pakai streamyx yang laju tuh .
ritu kat uia pun , lappy tade ;(
mulaa wat cite sedih , lempang kang .

belum cakap eh video apa ?
haha . ala video yang comolot kat pavi tuh .
alaaaa budak KL tuhh .
mind set aku = budak KL tak  boleh pakai . mostly bebudak yang baru nak up. 
aku percaya , bukan aku sorang yang pikir macam tuh .
ngaku je lahh .

"aku ni tak penting dowh"
"aku bagi dia pilihan , KLCC ke aku , dia pilih KLCC"
pastu perempuan gatal merenyam tuh yang start dulu kann ?
WTF ?
"dah lemah dahhh"
adegan tepi jalan hokayyy .
kete lalu lalang , orang jalan jalan .
teruk dowhhh .
sape lah dorunk tuh , kalau mak bapak dorunk tengok , mati kau kene belasah .
tu pun kalau mak bapak kau sayang lagi kat kau .
muka terang terang nampak .
"kat New York bhai"















bebudak skunk extreme .
seram weyhh .
comolot tepi jalan yang sibuk !
kau nak expect ape ?
langsung hilang rasa malu .
adoiyaii ~ break up punya pasal .
yang kawan kawan plak syok record .
haih .








anak anak adalah cermin ibu bapa .


15 bantah cakap cikgu:

miss hunnybunny said...

sis..ite pon ad tgk...mmg xmlu pon..
mruah pon xde agknya...
trok dah dak2 skrang...

twinkle twinkle said...

mmg xtahu malu betol,pmpuan tu pon ape2 tah nanges psl laki tu

I n n z said...

@miss hunnybunny

sangat terok .
tak paham betul . haih .

I n n z said...

@twinkle twinkle

konon syg sgt lah tuh .
haha

Fariq said...

memang sundalnye org cm 2..
kete dh horn2 pon wt2xtau,,
tarik rmbut baru tau..

mAiZuRa mAiZaN said...

..terok betol kn..??rase cam nak lempang je 2-2 skali..haha..
..kalo ko nak kiss ke,,g tempat yang privasi sikit la kot ye pon..lebih dari kiss pon boleh..huh..
..erm,,cam bagi galakan jerk,,hehe..

Syazwana said...

taw takpe..
masalahnye orang lalu lalang takde yang tegur plak..
haih

I n n z said...

@Fariq

tarik jehhh .
buat malu jeh .
perempuan pulak tuh . huh .

I n n z said...

@mAiZuRa mAiZaN

pompuan tuh gile gedik .
nangis2 bagai .
sepak kang baru taw . haha

I n n z said...

@Syazwana

org mengamalkan konsep MYOB . huhu

liyana aziz said...

tu bukan NY lagi, hollywood babeh!!! nyesal seumur hidup dpa dapat kawan macam tu, dah la bangang, lagi dibangangkan dengan kawan2 yang macam tu!! tapi bagus gak rekod, biar 1 dunia tau betapa 'bagusnya' mereka! hoyehhhhhhhhhhhhhhh

I n n z said...

@liyana aziz


malu3 .
tah sape lah mereka tuh . haih ~

Syaza Zainuddin said...

errr..nak tgk video tu boleh tak ? tak tgk lg. so xleh nk join kutuk2. =.=

I n n z said...

@Syaza Zainuddin

boleh3 , cari kat youtube, budak KL cium tepi jalan ;p

Syaza Zainuddin said...

ouh. okay ! ;D